The Mandalorian

Az első hivatalos kép Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozatából

Elkezdődött a Star Wars-sorozat forgatása, amihez tegnap kaptunk egy filmcímet és egy történetleírást is, most ezt megtolták egy fotóval.

Elkezdődött a Star Wars-sorozat forgatása, amihez tegnap kaptunk egy filmcímet és egy történetleírást is, most ezt megtolták egy fotóval.

Ez lesz a Star Wars franchise fennállásának első élőszereplős sorozata, soha korábban nem forgattak élő ember által játszott sorozatot a messzi-messzi galaxisban. Habár a Csillagok háborúja több animációs sorozattal is bővült az elmúlt évtizedekben, de valamiért 2018-ig kellett várni, hogy ezt is megéljük.

Tegnap Jon Favreau rendező Twitteren jelentette be, hogy a sorozatot a The Mandalorian címen mutatják be 2019 végén a Disney induló streaming szolgáltatás felületén. A sorozat címe utalás a Mandalor Köztársaságra, ahol a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars: Lázadók című rajzfilmekben már jártunk, de eddig egyik Star Wars epizód sem mutatta be a galaxis peremén található idegen köztársaságot.

Korábban már megtudtuk, hogy több rendező is forgat egy-egy részt, és Dave Filoni rendezőt érte az a megtiszteltetés, hogy ő vezeti az első rész gyártását. Filoni olyan alkotásokban jeleskedett az elmúlt években, mint a Star Wars: A klónok háborúja és a Lázadók, így nem meglepő miért rá esett a választás. Rajta kívül még Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solomates), és egy meglepő név, a Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi is gazdagítja a szériát egy résszel.

Mint a képen is látható, a mandalor harcos kísértetiesen hasonlít Jango Fett páncéljára A klónok háborúja részéből, de hogy kit rejt a páncél, nem tudni. Talán egy cameóra még maga Pedro Pascal is beugrott. A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint:

Jango és Boba Fett utáni időkben egy másik harcos van felemelkedőben a Star Wars univerzumban. A The Mandalorian a Birodalom bukása után, és még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos pisztolyharcos útját követjük a galaxis külső peremén, távol az Új Köztársaság hatókörétől…

A sorozat 2019 végén debütál a képernyőkön.

Total
5
Shares
Previous Article

Chris Evans nem csak a Bosszúállók 4. forgatásától köszönt el, hanem a karakterétől is

Next Article

Egy újabb pletyka a Bosszúállók 4. lehetséges címére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!