Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Leleplezték Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozatának címét

Bejelentették az élőszereplős Star Wars-sorozat címét és hogy a messzi-messzi galaxis melyik történetét meséli el.

Az események felgyorsultak a sorozat körül, mert a Vasember első és második részének rendezője, Jon Favreau közösségi oldalán jelentette be, hogy a készülő Star Wars-sorozat a The Mandalorian néven érkezik 2019 végén, miközben a rendező azt is megerősítette, amit régóta tudni véltünk, hogy a sorozat a mandalori köztársaságra fog fókuszálni. Tehát a Lucasfilm egy olyan történetet mesél el, amiről eddig csak olvashattunk és nagy vonalakban érintettek az animációs sorozatok. A forgatás napokon belül kezdődik.

Még múlt hónapban jelentek meg az első pletykák a sorozatról, hogy talán Favreau sorozata a mandaloriakról fog szólni, de ezt hivatalosan nem erősítették meg. Most végre kiderült, hogy forrás nem beszélt mellé, és a sorozat rugója a Mandalor Köztársaság helyreállítása lesz a Star Wars: VI. rész – A Jedi visszatér utáni, de még a Star Wars: Az ébredő Erő eseményei előtt, amikor a Birodalom bukása után nagy volt a fejetlenség a galaxisban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#starwars #TheMandalorian

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,

A direktor egy szinopszist is kiadott a sorozathoz, amiben Jango és Boba Fett nevére is említést tesz, azonban nem tudni, hogy ők milyen szerepet kapnak a sorozatban, már csak azért sem, mert ebben az időben egyik karakter sem élt – Jango Fettel még A klónok támadásában végzett Windu mester, Boba pedig A Jedi visszatérben Sarlacc áldozata lett.

Jango és Boba Fett utáni időkben egy másik harcos van felemelkedőben a Star Wars univerzumban. A The Mandalorian a Birodalom bukása után, és még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos pisztolyharcos útját követjük a galaxis külső peremén, távol az Új Köztársaság hatókörétől…

Favreau a sorozat rendezői teendői mellett még a forgatókönyv írását is magára vállalta, illetve vezető producere lesz a sorozatnak. Pontos megjelenéssel nem szolgáltak, de ahogy már annyiszor leírtuk, a Disney streaming szolgáltatásában debütáló sorozat első része valamikor 2019 végén érkezik, ugyanis ekkor rajtol a szolgáltatás megannyi más extra tartalommal, beleértve a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozat utolsó és befejező évadával.

Még több a témában...

Mark Hamill ismét jedi-szakálltól szabadult meg

Kévés Bence Mihály

K-2SO droid is megmutatta magát az Empire Magazin-ban

Kévés Bence Mihály

Obi-Wan Kenobi és Darth Maul harca látható lesz a Star Wars Rebels-ben?

Star Wars Hungary

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább