Leleplezték Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozatának címét

Bejelentették az élőszereplős Star Wars-sorozat címét és hogy a messzi-messzi galaxis melyik történetét meséli el.

Bejelentették az élőszereplős Star Wars-sorozat címét és hogy a messzi-messzi galaxis melyik történetét meséli el.

Az események felgyorsultak a sorozat körül, mert a Vasember első és második részének rendezője, Jon Favreau közösségi oldalán jelentette be, hogy a készülő Star Wars-sorozat a The Mandalorian néven érkezik 2019 végén, miközben a rendező azt is megerősítette, amit régóta tudni véltünk, hogy a sorozat a mandalori köztársaságra fog fókuszálni. Tehát a Lucasfilm egy olyan történetet mesél el, amiről eddig csak olvashattunk és nagy vonalakban érintettek az animációs sorozatok. A forgatás napokon belül kezdődik.

Még múlt hónapban jelentek meg az első pletykák a sorozatról, hogy talán Favreau sorozata a mandaloriakról fog szólni, de ezt hivatalosan nem erősítették meg. Most végre kiderült, hogy forrás nem beszélt mellé, és a sorozat rugója a Mandalor Köztársaság helyreállítása lesz a Star Wars: VI. rész – A Jedi visszatér utáni, de még a Star Wars: Az ébredő Erő eseményei előtt, amikor a Birodalom bukása után nagy volt a fejetlenség a galaxisban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#starwars #TheMandalorian

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,

A direktor egy szinopszist is kiadott a sorozathoz, amiben Jango és Boba Fett nevére is említést tesz, azonban nem tudni, hogy ők milyen szerepet kapnak a sorozatban, már csak azért sem, mert ebben az időben egyik karakter sem élt – Jango Fettel még A klónok támadásában végzett Windu mester, Boba pedig A Jedi visszatérben Sarlacc áldozata lett.

Jango és Boba Fett utáni időkben egy másik harcos van felemelkedőben a Star Wars univerzumban. A The Mandalorian a Birodalom bukása után, és még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos pisztolyharcos útját követjük a galaxis külső peremén, távol az Új Köztársaság hatókörétől…

Favreau a sorozat rendezői teendői mellett még a forgatókönyv írását is magára vállalta, illetve vezető producere lesz a sorozatnak. Pontos megjelenéssel nem szolgáltak, de ahogy már annyiszor leírtuk, a Disney streaming szolgáltatásában debütáló sorozat első része valamikor 2019 végén érkezik, ugyanis ekkor rajtol a szolgáltatás megannyi más extra tartalommal, beleértve a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozat utolsó és befejező évadával.

Total
1
Shares
Previous Article

A Disneytől érkezik az élőszereplős Lilo & Stitch feldolgozás

Next Article

Chris Evans nem csak a Bosszúállók 4. forgatásától köszönt el, hanem a karakterétől is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!