Image default
BRÉKING Sorozatok

Leleplezték Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozatának címét

Bejelentették az élőszereplős Star Wars-sorozat címét és hogy a messzi-messzi galaxis melyik történetét meséli el.

Az események felgyorsultak a sorozat körül, mert a Vasember első és második részének rendezője, Jon Favreau közösségi oldalán jelentette be, hogy a készülő Star Wars-sorozat a The Mandalorian néven érkezik 2019 végén, miközben a rendező azt is megerősítette, amit régóta tudni véltünk, hogy a sorozat a mandalori köztársaságra fog fókuszálni. Tehát a Lucasfilm egy olyan történetet mesél el, amiről eddig csak olvashattunk és nagy vonalakban érintettek az animációs sorozatok. A forgatás napokon belül kezdődik.

Még múlt hónapban jelentek meg az első pletykák a sorozatról, hogy talán Favreau sorozata a mandaloriakról fog szólni, de ezt hivatalosan nem erősítették meg. Most végre kiderült, hogy forrás nem beszélt mellé, és a sorozat rugója a Mandalor Köztársaság helyreállítása lesz a Star Wars: VI. rész – A Jedi visszatér utáni, de még a Star Wars: Az ébredő Erő eseményei előtt, amikor a Birodalom bukása után nagy volt a fejetlenség a galaxisban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#starwars #TheMandalorian

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,

A direktor egy szinopszist is kiadott a sorozathoz, amiben Jango és Boba Fett nevére is említést tesz, azonban nem tudni, hogy ők milyen szerepet kapnak a sorozatban, már csak azért sem, mert ebben az időben egyik karakter sem élt – Jango Fettel még A klónok támadásában végzett Windu mester, Boba pedig A Jedi visszatérben Sarlacc áldozata lett.

Jango és Boba Fett utáni időkben egy másik harcos van felemelkedőben a Star Wars univerzumban. A The Mandalorian a Birodalom bukása után, és még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos pisztolyharcos útját követjük a galaxis külső peremén, távol az Új Köztársaság hatókörétől…

Favreau a sorozat rendezői teendői mellett még a forgatókönyv írását is magára vállalta, illetve vezető producere lesz a sorozatnak. Pontos megjelenéssel nem szolgáltak, de ahogy már annyiszor leírtuk, a Disney streaming szolgáltatásában debütáló sorozat első része valamikor 2019 végén érkezik, ugyanis ekkor rajtol a szolgáltatás megannyi más extra tartalommal, beleértve a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozat utolsó és befejező évadával.

Még több a témában...

Megérkezett az élőszereplős Az oroszlánkirály első előzetese

Kévés Bence Mihály

Egy Star Wars novella ad választ, hogy mi történt az Ewokokkal

Kévés Bence Mihály

Mads Mikkelsen is megerősítette, hogy nincs ok az aggodalomra, jó lesz a Rogue One

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább