Kiderült, mikor játszódik Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozata

Jon Favreau rendező végre részleteket is elárult az első Star Wars-sorozatról, köztük arról, mikor és kikről szól majd ez az új sorozat.

Jon Favreau rendező végre részleteket is elárult az első Star Wars-sorozatról, köztük arról, mikor és kikről szól majd ez az új sorozat.

A Lucasfilm 2015-ben Star Wars: Az ébredő Erővel új tervekkel vágott neki a Star Wars franchise építésnek, és hosszú éveken keresztül készül új tartalom a Csillagok háborúja szerelmeseinek. Jövőben a legnagyobb figyelmet természetesen a filmek kapják a stúdiótól, de hála az égnek sok más tartalommal is bővíteni fogják ezt az amúgy is hatalmas univerzumot, hiszen több regény fog megjelenni, de tévésorozatok is készülni fognak a világ legismertebb franchiseához. Most ősszel érkezni fog a már bejelentett új animációs sorozat, a Star Wars Ellenállás című sorozat, ami lényegében a Star Wars Lázadókat váltja le.

A Disney és a Lucasfilm tavaly bejelentett egy új Star Wars filmszériát, amit Rain Johnson kezébe adtak, neki kell lefektetni az alapokat az új trilógiához, azonban bejelentettek egy új sorozatot is. A rajongók régóta könyörögtek már a stúdiónak, hogy készüljön élőszereplős sorozat a Star Warshoz, míg végül megértő fülekre találtak. Pontos dátumot nem tudunk, de valamikor 2019-ben az egykori Vasember rendező Jon Favreau szállítja az előszereplős Star Wars-sorozat.

A bejelentés pillanatában a Lucasfilm nem árult el sokat a sorozatról, mindössze annyit, hogy 2019-ben érkezik az első sorozat a Csillagok háborúja galaxisban. Rajongói oldalról több kérdés is felmerült: mikor fog játszódni a sorozat, kik lesznek a főszereplők, vagy az, hogy milyen hosszú lesz a sorozat. Jon Favreau a Solo: Egy Star Wars történet Cannes-i filmbemutatóján ezekre a kérdésekre próbált meg válaszolni. A rendezőtől megtudtuk, hogy a sorozat a Star Wars: A Jedi visszatér és a Star Wars: Az ébredő Erő között helyezkedik el, valamint, hogy hét évvel a Yavin-i csata után járunk. (Az Ellenállók ebben a csatában győzedelmeskedtek először a Birodalommal szemben, s ezzel döntötték meg a rezsimet.)

Ez egy olyan idősík, amit még nem vizsgáltunk meg. Tehát, éppen itt volt az ideje, és körülbelül hét évvel a Yavin-i csata után járunk, A Jedi visszatér és Az ébredő Erő között. Mindenki új karakter lesz, különböző bolygók, így ez egy teljesen új darab lesz, de passzolni fog az idősíkba.

Sorozat terén a Lucasfilm mindig is törekedett az új dolgokra, emlékezzünk csak a nagysikerű Star Wars Lázadók című animációs sorozatra. Abban a történetben szinte csupa új szereplőkkel találkoztunk, csak a vége felé tűntek fel ismerős arcok, de azok felbukkanása mennyire jót tett a történetnek. Valami ilyet várunk Jon Favreau rendezőtől, és várhatóan ahogy közelítünk a bemutató napjához, úgy tudunk meg újabb részleteket a Star Wars első élőszereplős sorozatáról.

Favreau elmondta azt is, hogy készítés során törekednek majd arra, hogy a klasszikus Star Wars-filmek hangulatát idézzék meg, tehát csak végső esetekben használnak számítógépes trükköket. Hivatalos bemutatót nem tudunk a sorozathoz, hiszen jelenleg még tervezés alatt áll, s nagyban írják a forgatókönyvet. (Azt se feledjük, hogy Favraeu jelenleg Az oroszlánkirály élőszereplős változatán is dolgozik, ami picit hátráltathatja a munkát.) A sorozat várhatóan a Disney új streaming felületén fog debütálni valamikor jövőre.

Total
0
Shares
Previous Article

Valójában ezért rúgták ki Colin Trevorrow rendezőt a Star Wars: Episode IX éléről

Next Article
Kamala Khan Ms Marvel

A Marvel már egy másik női szuperhősfilmen is dolgozik

Related Posts
Tovább

Visszatértek a túlélők!

A The Walking Dead hosszas téliszünet után visszatért, és egy mozgalmas résszel megmutatta hogy tartogat még izgalmakat ez az évad. Az új epizódban Ricket, Darylt, Morgant és szinte az összes fontos szereplőt viszontláthattuk több kevesebb ideig.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!