Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

BRÉKING: Rian Johnson új Star Wars trilógiát készít

A Disney bejelentette, hogy Rian Johnson visszatér a franchise-hoz, s új trilógia rendezésével bízták meg.

Nem sokkal korábban – az előszereplős Star Wars-sorozat után – a Disney azt is bejelentette, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezőjét, Rian Johnsont új feladattal bízták meg. A stúdió Johnsonnal annyira meg volt elégedve, hogy egy új trilógiát bíztak a rendezőre.

Az utolsó Jediket még be sem mutatták, de a direktor már kész, hogy elkezdje előkészíteni az új Star Wars trilógia első fejezetét Ron Bergman segítségével, akivel a nyolcadik részen dolgozott együtt. A bejelentésből kiderült továbbá, hogy az új trilógia szakít a Skywalker saga-val, és olyan új karaktereket mutatnak be a galaxis pereméről, akiket eddig a Star Wars kánonban még soha sem láttunk.

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy a hivatalos közleményében így fogalmazott:

Mindannyian imádtunk együtt dolgozni Rian-nel Az utolsó Jedik forgatásán. Ő egy igazán erős, és kreatív egyéniség. A karrierem egyik legnagyobb öröme volt, ahogy figyeltem őt Az utolsó Jedik első lépésétől az utolsóig. Rian csodálatos dolgokat fog tenni az új trilógiával.

Rian Johnson rendező és Ron Bergman is kiadott egy közös nyilatkozott, melyben megosztották, mennyire izgatottak, hogy visszatérnek a franchise-hoz és új trilógiát készítenek:

Életünk pillanata volt együttdolgozni a Lucasfilmmel és a Disneyvel Az utolsó Jediken. A Csillagok háborúja a legnagyszerűbb modern mitológia, és nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy hozzájárultunk. Alig várom, hogy folytassuk ezt az új filmsorozattal.

Rian Johnson által írt és rendezőtt Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója december 14-én lesz.

Még több a témában...

A Trónok harcából ismert Emilia Clarke is csatlakozott a Han Solo spin-offhoz

Star Wars Hungary

Billy Dee Williams visszatérhet a Star Wars: Episode IX-ben

Kévés Bence Mihály

A Rogue One film előzménykötete feltárja a Halálcsillag eredetét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább