Wide Screen
Image default
Sorozatok

Megvan, hogy miről fog szólni Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozata?

A történet a Star Wars: VI. rész – A Jedi visszatér és a Star Wars: Az ébredő Erő között játszódik majd, de talán most arra is fény derült, hogy kik állnak főszerepben.

A történet a Star Wars: VI. rész – A Jedi visszatér és a Star Wars: Az ébredő Erő között játszódik majd, de talán most arra is fény derült, hogy kik állnak főszerepben.

Nem olyan rég derült ki, hogy a Disney rekord összeget költ az első élőszereplős Star Wars-sorozat elkészítésére, úgy is fogalmazhatunk, hogy Jon Favreau rendező nem spórol majd semmivel, merthogy a gyártási költség közel 100 millió dollárt tesz ki. Ugyanakkor továbbra sem tudni, hogy mikor mutatják be a sorozat első részét, de pletykák szerint erre a Disney streaming felület elindításakor kerül sor, amit megint csak nem tudunk hova tenni.

A Making Star Wars oldal forrásai szerint a sorozat három évvel játszódik majd A Jedi visszatér eseményei után, a helyszín pedig a Mandalore bolygó lesz. A Birodalom bukása után sok bolygóval ellentétben Mandaloreon továbbra is nagy volt a zűrzavar, és a most megjelent pletyka szerint a sorozat azt az időt fogja megfilmesíteni, hogy miként vált a bolygó újra virágzóvá és „szabaddá”. A történetből más részletet nem osztottak meg, de amennyiben igaz a mostani pletyka, akkor a rajongók a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars: Lázadók rajzfilmek után végre élőszereplős változatban is láthatják Mandalore bolygót és lakóit. És még azt sem zárhatjuk ki, hogy esetleg Sabine és Bo-Katan, vagy esetleg a legendás Sötétkard is bemutatkozik.

Még több a témában...

Berendelték a Star Wars: The Bad Batch animációs Disney+ sorozatot

Vigh Martin

A Star Wars elmagyarázta, Palpatine hogyan maradhatott éveken keresztül rejtve Luke Skywalker szeme elől

Kévés Bence Mihály

A Végjáték társrendezője, Joe Russo egészen új irányba vinné el a Star Wars univerzumot

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat