[SDCC 2018] Folytatódik a Star Wars – A klónok háborúja animációs sorozat!

A San Diego-i Comic-Conon bejelentették tegnap, hogy négy év után folytatódik a Star Wars – A klónok háborúja című animációs rajzfilmsorozat.

A San Diego-i Comic-Conon bejelentették tegnap, hogy négy év után folytatódik a Star Wars – A klónok háborúja című animációs rajzfilmsorozat.

Dave Filoni és társai a sorozat 10 éves évfordulóját ünnepelték tegnap a San Diego-i Comic-Conon, amely alkalmából bejelentettek egy új évadot is. A bejelentéssel mindenkit megleptek, erre senki sem számított, hogy a Disney elővesz egy 5 éve lezáratlan sorozatot, de talán éppen ezért nyúlnak most hozzá, mert méltó befejezés nélkül hagyták a rajongók mai napig egyik kedvenc Star Wars-sorozatát.

Egy 12 részes új évaddal fognak hamarosan jelentkezni, ami a Disney új jövőre induló streaming felületén lesz látható. Megjelenési dátumot nem kaptunk a panel résztvevőitől, de szinte biztosra mondhatjuk, hogy valamikor jövő év közepén, esetleg az őszi időben láthatjuk az első részt a Star Wars – A klónok háborúja 7. évadából. A sorozathoz már be is mutattak egy teaser videót, amit a lap tetején találtok, illetve egy posztert is kaptak a főszereplők.

A klónok háborúja 2014-ben ért végett, akkor mutatták be az utolsó részt belőle, de még így is rengeteg történet maradt benne, amit most a készítők is beláttak. Talán a Solo: Egy Star Wars-történet bukása után a Disney is belátta, hogy jobb ha a rajongókra hallgatnak, és olyan Star Wars tartalommal állnak elő, ami mindenki kedvence, így béke lehet a messzi-messzi galaxisban.

Total
0
Shares
Previous Article

Ők lehetnek a The Batman és a Suicide Squad 2. gonosztevői

Next Article
Ragadozó

[SDCC 2018] Frappáns posztert kapott a Predator – A ragadozó

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!