Főoldal Sorozatok [SDCC 2018] Folytatódik a Star Wars – A klónok háborúja animációs sorozat!
SorozatokBREAKING

[SDCC 2018] Folytatódik a Star Wars – A klónok háborúja animációs sorozat!

A San Diego-i Comic-Conon bejelentették tegnap, hogy négy év után folytatódik a Star Wars - A klónok háborúja című animációs rajzfilmsorozat.

255

A San Diego-i Comic-Conon bejelentették tegnap, hogy négy év után folytatódik a Star Wars – A klónok háborúja című animációs rajzfilmsorozat.

Dave Filoni és társai a sorozat 10 éves évfordulóját ünnepelték tegnap a San Diego-i Comic-Conon, amely alkalmából bejelentettek egy új évadot is. A bejelentéssel mindenkit megleptek, erre senki sem számított, hogy a Disney elővesz egy 5 éve lezáratlan sorozatot, de talán éppen ezért nyúlnak most hozzá, mert méltó befejezés nélkül hagyták a rajongók mai napig egyik kedvenc Star Wars-sorozatát.

Egy 12 részes új évaddal fognak hamarosan jelentkezni, ami a Disney új jövőre induló streaming felületén lesz látható. Megjelenési dátumot nem kaptunk a panel résztvevőitől, de szinte biztosra mondhatjuk, hogy valamikor jövő év közepén, esetleg az őszi időben láthatjuk az első részt a Star Wars – A klónok háborúja 7. évadából. A sorozathoz már be is mutattak egy teaser videót, amit a lap tetején találtok, illetve egy posztert is kaptak a főszereplők.

A klónok háborúja 2014-ben ért végett, akkor mutatták be az utolsó részt belőle, de még így is rengeteg történet maradt benne, amit most a készítők is beláttak. Talán a Solo: Egy Star Wars-történet bukása után a Disney is belátta, hogy jobb ha a rajongókra hallgatnak, és olyan Star Wars tartalommal állnak elő, ami mindenki kedvence, így béke lehet a messzi-messzi galaxisban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dave Filoni
BREAKINGFilmek

Dave Filoni lett a Lucasfilm kreatív igazgatója, ő felel a Star Wars jövőjéért, a filmekért és a sorozatokért

A rajongók legnagyobb örömére előléptetést kapott Dave Filoni, ő lett a Star...

Ahsoka
Sorozatok

Ahsoka: Rosario Dawson elárulta, hogy karaktere élőszereplős változatát Gandalf inspirálta

Rosario Dawson és Dave Filoni sokat beszélgettek szürke és fehér Gandalfról az...

Ahsoka Marrok
Sorozatok

Kiderült, hogy ki az Ahsoka előzetesében látott rejtélyes idegen

Rövid leírást kaptunk az Ahsoka előzetesében látható rejtélyes alakról, Marrokról