Wide Screen
Image default
Filmek

[SDCC 2018] Frappáns posztert kapott a Predator – A ragadozó

A Predator – A ragadozó Comic-Con panelje után egy új posztert mutattak be, majd azt egy új kép követte a filmből.

Az eddigi legérdekesebb és legötletesebb posztert mutatták be Shane Black rendező új filmjéhez, a Predator – A ragadozó horrorhoz. Sajnos azonban be kell érnünk ezzel a poszterrel és a képpel, mert a 20th Century Fox a hírek ellenére nem mutatott be új előzetest a Hall H teremben – már ha a filmből levetített jeleneteket nem tekintjük annak -, pedig sok rajongó abban a hitben érkezett, hogy exkluzív trailert kapnak. Zárójelesen itt megjegyeznénk azt is, hogy az X-Men: Sötét Főnix még csak említés erejéig sem volt ott a Fox bemutatóján, valóban komoly gondok lehetnek a Sötét Főnix-szel? Kezdünk aggódni a filmért.

Jelen állás szerint ősszel egy nagyon jó Ragadozó-filmet látunk a mozikban, hiszen nemcsak a jelenlévők, de mi is meg tudjuk erősíteni a helyszínről, hogy a látott képsorok és a színészgárda pazar munkát végzett, és bízhatnak a rajongók az 1987-es Ragadozó folytatásban. A film egyszerre lesz szórakoztató és félelmetes, vagyis egy tipikus Shane Black rendezői alkotásról lesz szó.

A Predator – A ragadozó országos bemutatója szeptember 13-án lesz.

Még több a témában...

Simon Kinberg megerősítette, hogy kit láttunk meghalni az X-Men: Sötét Főnix trailerében

Kévés Bence Mihály

[SBLII] 8 blockbuster kap tévészpotot a Super Bowlon, mutatjuk őket!

Kévés Bence Mihály

A Fox feladta, hogy moziban lássuk az Új Mutánsokat

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább