Főoldal Sorozatok Ahsoka: Rosario Dawson elárulta, hogy karaktere élőszereplős változatát Gandalf inspirálta
Sorozatok

Ahsoka: Rosario Dawson elárulta, hogy karaktere élőszereplős változatát Gandalf inspirálta

Rosario Dawson és Dave Filoni sokat beszélgettek szürke és fehér Gandalfról az Ahsoka-sorozat megalkotásakor.

299
Ahsoka
Forrás: Star Wars

Ahsoka Tano először a Star Wars: A klónok háborúja című animációs filmben mutatkozott be, majd a Star Wars: Lázadókban vált az egyik főszereplővé, mielőtt A mandalóriban bemutatkozott volna élőszereplős formában. A franchise rajongói Ahsoka életének számos állomását láthatták már, és hamarosan saját sorozatában, a Star Wars: Ahsoka című sorozatban is láthatják őt, amely még ebben a hónapban a Disney+-ra kerül.

A karakter hangját eredetileg Ashley Eckstein adta, most pedig Rosario Dawson alakítja, aki nemrég beszélt arról, hogy a karakter idősebb változatát formálja meg. Az Entertainment Weeklynak interjújában a színésznő a karaktere legújabb lépcsőfokát a Gyűrűk Urából ismert Gandlafhoz hasonlította.

Az animációs sorozatban láthattuk, hogy sok szint van a karakterben. Dave [FIloni] és én sokat beszélgettünk szürke és fehér Gandalfról – beszélgettünk erről az átmenetről, és arról, hogy ő egy nagyon kiváló ember, akire felnéznek, mint vezetőre, de még mindig vannak szintjei a fejlődésének.

Rosario Dawson

Ahsoka vajon benne lesz Dave Filoni filmjében?

Tavasszal bejelentették, hogy az Ahsoka showrunnere Dave Filoni saját Star Wars-filmet fog rendezni, és sokan azt feltételezik, hogy az Ahsoka, a Boba Bett könyve, a Skeleton Crew és A mandalóri sorozatok lezáró darabjaként fog szolgálni. A SAG-sztrájk előtt a ComicBook.com-nak volt alkalma beszélgetni Rosario Dawson-nal, miközben új filmjét, a Kísértetkastélyt népszerűsítette, és megkérdezték tőle, hogy tud-e valamit Filoni filmjéről, illetve hogy szerepelni fog-e benne.

“Nem. Csak annyira örülök, hogy megkapta” – osztotta meg Dawson, amikor arról kérdezték, hogy tud-e a projektről. “Őszintén szólva, a nagybátyám képregényrajzoló. Ez nem az az átlagos átmenet, amikor az animációból átkerülünk az élőszereplős filmekhez. Azt hiszem a konzervatívok számára ez egyfajta ‘Úristen!’-státusz. Szóval nagyon örülök neki, mert ennél jobb emberrel nem is történhetett volna. Annyira tehetséges, figyelemre méltó és fantasztikus, és én imádom őt. És azt hiszem, amit az animációban tanult, azt a rendezésben és a filmben is megtudja mutatni. Szóval, rajongóként izgatottan várom a filmet, akár benne vagyok, akár nem.” Hozzátette: “És remélem, ettől függetlenül meghívnak a forgatásra”.

Mit tudunk a sorozatról?

A rajongók egyik kedvenc karaktere, Ahsoka Tano visszatér a Disney+ vadonatúj sorozatában. Rosario Dawson játssza a sorozat főszereplőjét, amelynek premierje augusztus 23-án lesz a streaming-szolgáltatón. A sorozat A mandalóri és a Boba Fett könyve eseményei után veszi fel a fonalat, amelyben láthattuk, ahogy az egykori Jedi keresi Thrawn főadmirálist (Lars Mikkelsen), és segít Luke Skywalkernek Grogu kiképzésében. Ahsoka új küldetésén régi szövetségesei, Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo) és Hera Syndulla (Mary Elizabeth Winstead) mellett próbálják majd felkutatni Thrawnt, akit legutóbb az űr távoli tájain láttunk eltűnni, miután összecsapott Ezra Bridgerrel (Eman Esfandi).

Ahsoka

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?

Az akolitus
Előzetesek

A titokzatos Sith nagyúr kap főszerepet Az akolitus új előzetesében

Az akolitus új előzetesében hallhatjuk és többet láthatunk a Sith mesterből.