Főoldal Sorozatok Kiderült, hogy ki az Ahsoka előzetesében látott rejtélyes idegen
Sorozatok

Kiderült, hogy ki az Ahsoka előzetesében látott rejtélyes idegen

Rövid leírást kaptunk az Ahsoka előzetesében látható rejtélyes alakról, Marrokról

33
Ahsoka Marrok

Nagyjából két hét telt el a várva-várt sorozat, a Star Wars: Ahsoka előzetesének bemutatása óta. A kétperces videóban rengeteg régi arc köszönt vissza, mint pl. a Star Wars: Lázadókból ismert Ezra Bridger, Sabine Wren, Hera Syndulla, illetve az aranyos, de mégis sorozatgyilkos droid, Chopper. Azonban az előzetes végén felbukkant egy idegen alak is, aki a megszólalásig hasonlított az inkvizítorokra és a rajongók azóta is teóriákat gyártanak a fickó kilétéről.

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Ahsoka ellenfelét Marroknak hívják, ami miatt jogosan merült fel A klónok háborúja című sorozatban látott Embo nevű fejvadász – akinek a „háziállata” szintén erre a névre hallgatott – , de sokan a The Force Unleashed-játékok főszereplőjét Galen Mareket szerették volna viszontlátni a karakter képében. Azonban a lehető leghivatalosabb forrás, a starwars.com egy csapásra eltörölte az összes agymenést és elméletet, rövid leírást adva a rejtélyes alakról.

Nem kell túlgondolni a dolgot: Marrok tényleg egy inkvizítor

A starwars.com hivatalos adatai szerint:

“A rejtélyes Marrok egykor inkvizítorként tevékenykedett és a Birodalom parancsára Jedikre vadászott, jelenleg azonban Morgan Elsbeth alatt tevékenykedik zsoldosként, igencsak sötét tetteket végrehajtva. Az ütött-kopott páncélba öltözött harcos még mindig a szokásos, kör alakú markolattal rendelkező, vörös és duplapengéjű kardját forgatja.”

Évről-évre bővül Vader inkvizítorainak listája, így nem meglepő, hogy újabb taggal gyarapodik a Jedi-vadászok hosszú sora. (Amennyiben nem a Lázadók második évadában látott Nyolcadik Fivérről van szó, aki hasonló felszerelést viselt, valódi neve és sorsa pedig egyelőre ismeretlen – a szerk.) Azonban a Főinkvizítoron, Reván és a Második Nővéren kívül Vader egyik szolgája sem kapott megfelelő rétegelést és játékidőt. Remélhetőleg Marrokkal kegyesebbek voltak az írók, mint elődjeivel.

Az előzetes alapján mindenképp úgy tűnik, hogy a még nagyon képzett Ahsoka Tano is fel kell kösse a gatyáját a zsoldos ellen, Dave Filoni pedig már többször is bizonyította, hogy nemigen szeret csalódást okozni. A Rosario Dawson főszereplésével érkező Ahsoka teljesen az ő terepe lesz, sokan ráaggaták gúnynévként a „Lázadók 5. évada” titulust, ami tekintve a settinget, a karaktereket és a fő antagonistát (Thrawn) egyáltalán nem áll messze a valóságtól. A hivatalos előzetest alább tekintheted meg:

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?

The Last of Us Part II
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

Ahsoka Marrok
BREAKINGSorozatok

Az Ahsoka 4. epizódja leleplezte Marrok személyazonosságát

Az Ahsoka 4. epizódja véget vetett a spekulációknak Marrok eredetéről.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A SAG-AFTRA engedélyével folytatódik a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatása

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutatójára ősszel kerül sor, de már...