Kevin Feige

Kevin Feige szerint akár már jövőre X-Men-filmen dolgozhat a Marvel Studios

A Marvel Studios elnöke szerint a várnál jóval korábban dolgozhatnak egy X-Men-filmen, amin már 2019 elején is dolgozhatnak.

A Marvel Studios elnöke szerint a várnál jóval korábban dolgozhatnak egy X-Men-filmen, amin már 2019 elején is dolgozhatnak.

Sok rajongó álma vált valóra azzal, hogy a The Walt Disney felvásárolta a 20th Century Fox filmstúdiót, s ezzel együtt az X-Men karakterek jogai is visszaszálltak a jogos tulajdonoshoz, a Marvelre. Habár a hírek szerint a felvásárlási procedúra csak január végén fejeződik be, Kevin Feige és csapata már azon gondolkozik, hogy milyen filmmel vonják be az X-Meneket a Marvel Moziverzumba.

Feige a Variety podcast műsorában beszélt a projektről:

Ahogy már mondtuk, nagyon, nagyon jól néz ki és akár már a következő év első hat hónapján megtörténhet.

Sokan már a Bosszúállók: Végjátékra várták az X-Menek bemutatását, azonban ezt Russoék megcáfolták, hogy túl későn jött a felvásárlás, s nem volt elég idejük, hogy bevonják a karaktereket, de Feige így is nagyon elégedett, hogy a stúdió visszaszerezte a Marvel-karakterek jogait. [penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Kevin Feige”]Nagyszerű érzés, hogy a karaktereket visszaszereztük. Szép, amikor egy vállalat, ami megalkotta ezeket a karaktereket, hozzáférést kap az összes karakterhez. Rendkívüli pillanat ez. Valójában még csak gondolkozunk rajta és tervezésben vagyunk, még nem kezdtük el a munkát.[/penci_blockquote]

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Bár a franchise már a Marvel Studios kezében van, de az egyesítés előtt két X-Men-filmet is bemutatnak jövőre, az X-Men: Sötét Főnixet és az Új Mutánsokat, amiket még a Fox irányítása alatt forgattak. A két film bemutatóját többször is elhalasztották, azonban jelen állás szerint a Sötét Főnixet júliusban láthatjuk, míg a horrorként beharangozott Új Mutánsokat augusztusban tűzik a mozik műsorára.

Total
1
Shares
Previous Article

A Marvel és a DC filmek legjobb és legrosszabb halálesetei 2018-ban

Next Article
Marvel Kapitány Jude Law

A Marvel megerősítette, hogy kit játszik Jude Law a Marvel Kapitányban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!