Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige szerint akár már jövőre X-Men-filmen dolgozhat a Marvel Studios

A Marvel Studios elnöke szerint a várnál jóval korábban dolgozhatnak egy X-Men-filmen, amin már 2019 elején is dolgozhatnak.

Sok rajongó álma vált valóra azzal, hogy a The Walt Disney felvásárolta a 20th Century Fox filmstúdiót, s ezzel együtt az X-Men karakterek jogai is visszaszálltak a jogos tulajdonoshoz, a Marvelre. Habár a hírek szerint a felvásárlási procedúra csak január végén fejeződik be, Kevin Feige és csapata már azon gondolkozik, hogy milyen filmmel vonják be az X-Meneket a Marvel Moziverzumba.

Feige a Variety podcast műsorában beszélt a projektről:

Ahogy már mondtuk, nagyon, nagyon jól néz ki és akár már a következő év első hat hónapján megtörténhet.

Sokan már a Bosszúállók: Végjátékra várták az X-Menek bemutatását, azonban ezt Russoék megcáfolták, hogy túl későn jött a felvásárlás, s nem volt elég idejük, hogy bevonják a karaktereket, de Feige így is nagyon elégedett, hogy a stúdió visszaszerezte a Marvel-karakterek jogait.

Nagyszerű érzés, hogy a karaktereket visszaszereztük. Szép, amikor egy vállalat, ami megalkotta ezeket a karaktereket, hozzáférést kap az összes karakterhez. Rendkívüli pillanat ez. Valójában még csak gondolkozunk rajta és tervezésben vagyunk, még nem kezdtük el a munkát.

Kevin Feige

Bár a franchise már a Marvel Studios kezében van, de az egyesítés előtt két X-Men-filmet is bemutatnak jövőre, az X-Men: Sötét Főnixet és az Új Mutánsokat, amiket még a Fox irányítása alatt forgattak. A két film bemutatóját többször is elhalasztották, azonban jelen állás szerint a Sötét Főnixet júliusban láthatjuk, míg a horrorként beharangozott Új Mutánsokat augusztusban tűzik a mozik műsorára.

Még több a témában...

Ilyen lesz Thanos az Avengers: Infinity Warban?

Kévés Bence Mihály

Michael Peña nem biztos visszatérésében A Hangya és Darázsban

Ilyen lesz Vasember páncélja a Bosszúállók: Végjátékban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább