Galactus

A Marvel Studios már a Fantasztikus Négyes gonoszait, Galactus és Tyrant szereplését készíti elő?

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor Kevin Feige megtalálta a következő két szupergonoszt, hiszen Thanos után Galactus és Tyrant is szerepelni fog a Marvel Moziverzumban.

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor Kevin Feige megtalálta a következő két szupergonoszt, hiszen Thanos után Galactus és Tyrant is szerepelni fog a Marvel Moziverzumban.

A Marvel Studios két hete a San Diego-i Comic-Conon bejelentette a Marvel Moziverzum teljes 4. fázisát, de egyértelmű, hogy az csak a jéghegy csúcsa volt, mert 2022 után sem maradunk szuperhősök nélkül, hiszen már kaptunk ismertetőt az 5. fázis terméséről is, melyben az X-Menek, a Fantasztikus Négyes és Penge is csatlakozik majd. Ugyanakkor az MCU Cosmic értesülései szerint a stúdió már tervezi mind Galactus, mind pedig Tyrant bemutatását, bár ez aligha meglepő miután a Disney megszerezte a 20th Century Fox birtokában lévő jogokat. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Galactus nem először lesz látható a filmvásznon, legutóbb a Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazóban szerepelt. A képregények szerint Galactus teremtette az Ezüst Utazót, aki később apja ellen fordult, majd apja ellen vívott háború a teljes galaxis pusztulásához vezetett, míg végül Galactus száműzte fiát az űr sötét mélyébe.

Nem tudni, hogy a Marvel Studios tervei között mi szerepel, elképzelhető, hogy Tyrant lesz Galactus első hírnöke, de azt sem zárhatjuk ki, hogy az Ezüst Utazóval is hamarosan találkozunk, ám attól sem állunk távol, hogy Galactus akár már az Eternals-moziban feltűnjön, aminek csak akkor van értelme, ha más valaki fogja felvezetni a Marvel legfélelmetesebb gonosztevőjét, hiszen a kaland évezredekkel korábban játszódik, minthogy az Ezüst Utazó megszületne. Alternatívként így jöhet a képbe Tyrant, mint Galactus első hírnöke/felvezető karaktere.

Akárhogy is történjék, előbb vagy utóbb a két karakterrel találkozni fogunk a Marvel Moziverzumban, s lehet hogy erre már a 4. fázisban sort kerítenek Kevin Feigék, hiszen többször is kihangsúlyozták, hogy már alig várják, hogy bemutassák ezeket az új karaktereket a nézőknek.

Galactus Tyrant

Total
1
Shares
Previous Article
Venom

Tom Hardy megerősítette volna a Venom 2. rendezőjét?

Next Article

Nagy nyereményekkel indul a PS4 online versenysorozata

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!