Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel Studios már az 5. fázis filmjeit is bejelentette?

A Marvel Studios múlt héten tartott panelt a San Diego-i Comic-Conon, ahol bejelentették a Marvel Moziverzum 4. fázisát, de lehet hogy az ötödiket is?

A Marvel Studios múlt héten tartott panelt a San Diego-i Comic-Conon, ahol bejelentették a Marvel Moziverzum 4. fázisát, de lehet hogy az ötödiket is?

Múlt hétvégén Kevin Feige elnöktől megtudtuk, hogy a 4. fázis mindössze két évre elegendő filmfelhozatalt fog tartalmazni, de így sem fogunk unatkozni, hiszen a következő két évben összesen 11 filmet és sorozatot mutatnak be. De a stúdió szereti céljait előre kitűzni, így papíron már az azt követő évekre is megvannak a projektek, csak még hivatalosan nem jelentették be őket.

A Collider munkatársa készített interjút a rendezővel, melyből kiderült, hogy a stúdió tervei öt évre mutatnak előre:

Be kellene jelenteni a 4. és 5. fázist? Kidolgoztuk azokat a terveket, lefektettük a következő öt év felhozatalát, és azt gondolom, hogy a tizenegy projekt a következő két évre elég sok. És mindezt úgy tettük, hogy az elmúlt két vagy három évben nem jelentettünk be semmit.

Hivatalosan még nem jelentették be az 5. fázis alkotásait, de több olyan alkotást is bejelentettek, amelyek nem kaptak helyet a 2022-ig tartó fázisban, így azokkal biztosan az azt követő fázisban találkozunk. A Comic-Conon olyan alkotásokról is beszélt Feige, mint a Fekete Párduc 2., a Marvel Kapitány 2., A galaxis őrzői vol. 3., de bejelentették az új Pengét is, ami szintén az 5. fázisban kap helyet, és akkor még nem beszéltünk az újonnan szertett karakterekről, mint a Fantasztikus Négyes és az X-Menek, amikre szintén volt egy halvány utalás hétvégén.

Alighanem ezek lesznek az 5. fázis alkotásai, de talán a pontosan egy hónap múlva esedékes D23 Expón többet megtudunk majd a következő projektekről.

Kevin Feige

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat