Kevin Feige nevet adott a Marvel Studios első hullámának: The Infinity Saga

A Bosszúállók: Végjáték bemutatója előtt Kevin Feige producer elárulta, hogy miként hivatkoznak a 22 részből álló első részre.

A Bosszúállók: Végjáték bemutatója előtt Kevin Feige producer elárulta, hogy miként hivatkoznak a 22 részből álló első részre.

Egyre közelebb kerülünk a Marvel Moziverzum harmadik fázis fináléjához, a Bosszúállók: Végjáték bemutatójához, ami sok szempontból is a Marvel Studios és a Marvel Moziverzum csúcspontja lesz, drámai fordulatokat tartogat, miközben súlyos árat követel majd az univerzum huszonkettedik része. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Kevin Feige elnök az Empire Magazine lapnak adott interjút, amelyben elárulta, hogy a stúdió a The Infinity Saga néven hivatkozik az első hullámra, az 1.,2. és 3. fázisra. Tíz évvel korábban ki gondolta volna, minden idők legnagyobb filmes univerzumát építi a Marvel, hiszen a 2008-ban bemutatott Vasemberben még jelét sem láttuk az univerzumnak, a Végtelen Kövek is csak a 2011-es Amerika kapitány: Az első bosszúállóban debütáltak a filmvásznon, és Thanosra is az első Bosszúállókig kellett várni. [penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Kevin Feige”]Létre akartunk hozni egy egymásra épülő filmszériát, amire korábban nem volt példa. Harry Potternek volt egy befejezése, mert csak annyi könyv íródott. A Gyűrűk Urára is hasonló sors várt. De úgy gondoltuk ebben a 22 filmben, hogy nem lenne jó, ha valamilyen végességet adnánk a történethez?[/penci_blockquote]

Kétségtelen, hogy a Végtelen háború után jól csengő nevet kapott a Marvel Moziverzum eddigi fázisai, hiszen a The Infinity Saga egyszerre rímel a Végtelen Kövekre illetve utalás arra, hogy a Végjátékkal nem ér véget az univerzumépítés, csak még nagyobb, hiszen hamarosan szert tesznek az X-Men és a Fantasztikus Négyes karakterei jogaira is.

Total
4
Shares
Previous Article

Mit mutathat a Bethesda az E3-on?

Next Article
Kevin Tsujihara

Visszaélése miatt lemondott Kevin Tsujihara a Warner Entertainment vezérigazgatója

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!