Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige nevet adott a Marvel Studios első hullámának: The Infinity Saga

A Bosszúállók: Végjáték bemutatója előtt Kevin Feige producer elárulta, hogy miként hivatkoznak a 22 részből álló első részre.

A Bosszúállók: Végjáték bemutatója előtt Kevin Feige producer elárulta, hogy miként hivatkoznak a 22 részből álló első részre.

Egyre közelebb kerülünk a Marvel Moziverzum harmadik fázis fináléjához, a Bosszúállók: Végjáték bemutatójához, ami sok szempontból is a Marvel Studios és a Marvel Moziverzum csúcspontja lesz, drámai fordulatokat tartogat, miközben súlyos árat követel majd az univerzum huszonkettedik része.

Kevin Feige elnök az Empire Magazine lapnak adott interjút, amelyben elárulta, hogy a stúdió a The Infinity Saga néven hivatkozik az első hullámra, az 1.,2. és 3. fázisra. Tíz évvel korábban ki gondolta volna, minden idők legnagyobb filmes univerzumát építi a Marvel, hiszen a 2008-ban bemutatott Vasemberben még jelét sem láttuk az univerzumnak, a Végtelen Kövek is csak a 2011-es Amerika kapitány: Az első bosszúállóban debütáltak a filmvásznon, és Thanosra is az első Bosszúállókig kellett várni.

Létre akartunk hozni egy egymásra épülő filmszériát, amire korábban nem volt példa. Harry Potternek volt egy befejezése, mert csak annyi könyv íródott. A Gyűrűk Urára is hasonló sors várt. De úgy gondoltuk ebben a 22 filmben, hogy nem lenne jó, ha valamilyen végességet adnánk a történethez?

Kevin Feige

Kétségtelen, hogy a Végtelen háború után jól csengő nevet kapott a Marvel Moziverzum eddigi fázisai, hiszen a The Infinity Saga egyszerre rímel a Végtelen Kövekre illetve utalás arra, hogy a Végjátékkal nem ér véget az univerzumépítés, csak még nagyobb, hiszen hamarosan szert tesznek az X-Men és a Fantasztikus Négyes karakterei jogaira is.

Még több a témában...

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat