Wide Screen
Image default
Pletykák

A Marvelnél már A Hangya 3. részén dolgoznak?

Igen, úgy tűnik, hogy Kevin Feige két hete tett megjegyzése nem volt alaptalan, mikor Paul Rudd, a Hangya karakterének jövőjéről beszélt.

Állítólag a Marvel Studios már bőszen dolgozik A Hangya harmadik részén, és a forgatást 2021. nyarára időzítették be, így a harmadik részt a Marvel Moziverzum 5. fázisában fogják bemutatni. Mindezt azután, hogy egy hete Kevin Feige-t a karakter jövőjéről faggatták. A Marvel frissen kinevezett kreatív vezető elnöke a tőle megszokott sokat sejtető megjegyzést tett csak, de talán a rajongók kikövetelték, hogy Paul Rudd nagydumás karaktere harmadszor is bizonyítson.

A sakkfigurákat nagyon céltudatosan rendezték el a Végjáték után. Vannak olyanok, akik már nincsenek a táblán, és akadnak olyanok, akik még mindig. Soha nem tudhatod.

Kevin Feige

A bennfentes hírek szerint a karakter sorsáról két hete döntöttek a Marvelnél, ahol a résztvevők már a forgatás idejét is kijelölték. Egy ehhez kapcsolódó másik hír, hogy kicsivel több mint egy hónapja alapították meg a Pym Particles Productions III LLC vállalatot is, ami újabb bizonyíték lehet a folytatásra.

Hivatalos bejelentés még várat magára, de emlékezzünk csak vissza a Fekete Özvegy-filmre, amit már javában forgattak, mikor nyáron a San Diego-i Comic-Conon bejelentettek a világ előtt. A Hangya 3. bejelentésére legnagyobb valószínűséggel 2021-ben a San Diego-i Comic-Conon kerül majd sor, és még az sem biztos, hogy mozikban látjuk, merthogy A Hangya és a Darázs nem örvendett akkora népszerűségnek, mint más Marvel alkotások, de még így is tiszteletreméltó 1,14 milliárd dollárt hoztak össze a Scott Lang rajongói világszerte. Elképzelhető, hogy a folytatásnak a novemberben induló Disney+ streamingszolgáltató ad majd otthont.

A Hangya és a Darázs

Még több a témában...

A Sony számításai szerint Tom Holland további két Pókember-filmben szerepelhet

Kévés Bence Mihály

Újabb név iratkozott fel a Fekete Özvegy rendezők listájára

Kévés Bence Mihály

Pókember Keselyűvel küzd a koncepciós rajzon

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább