Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige sejtelmes választ adott, hogy Hangya mikor tér vissza

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige elmondása szerint Hangyát nem utoljára láttuk a Bosszúállók: Végjátékban, találkozunk még vele.

Sólyomszemhez hasonlóan Paul Rudd karakterét, a Hangyát is kihagyták a Bosszúállók: Végtelen háborúból, miután az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei miatt házi őrizetbe kényszerültek. Idén nyáron azonban a Hangya is csatlakozott a Bosszúállókhoz, aki immáron kulcsszerepet játszott Thanos megfékezésében, hiszen ha ő nem tér vissza a Kvantumvilágból, a Bosszúállóknak eszükbe sem jut az időutazás.

Hogy mikor tér vissza Hangya, nem tudni, hiszen a Marvel Studios tervei között egyelőre nem szerepel A Hangya-film harmadik része, de szerencsére Kevin Feige némi reményt adott a rajongónak. A New York Timesnak adott interjúban Feige a tőle megszokott sejtelmes választ adta Hangya visszatérésére.

A sakkfigurákat nagyon céltudatosan rendezték el a Végjáték után. Vannak olyanok, akik már nincsenek a táblán, és akadnak olyanok, akik még mindig. Soha nem tudhatod.

Csekély esélyt látunk A Hangya folytatására, hiszen az egyik leggyengébben teljesítő Marvel-filmről beszélünk, igaz ha a számok más stúdiókhoz viszonyítva így is túltesznek, de nem a Marvel Moziverzumban. Elég valószínű, hogy Paul Rudd vendégszereplője lesz az univerzumnak, s inkább bandázni jár majd össze a szuperhősökkel. Ha pedig folytatást kap, kecsegtető lehet a Disney+ streamingszolgáltató.

A Hangya és a Darázs

Még több a témában...

Megkaptunk az első képet a Thor: Ragnarok helyszínéről

Kévés Bence Mihály

A Russo testvérektől megtudtuk, hogy Robert Downey Jr. miért érdemelne Oscar-díjat Vasember alakításáért

Kévés Bence Mihály

Spoiler-képek jelentek meg a Bosszúállók: Végtelen háború forgatásáról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább