Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige sejtelmes választ adott, hogy Hangya mikor tér vissza

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige elmondása szerint Hangyát nem utoljára láttuk a Bosszúállók: Végjátékban, találkozunk még vele.

Sólyomszemhez hasonlóan Paul Rudd karakterét, a Hangyát is kihagyták a Bosszúállók: Végtelen háborúból, miután az Amerika kapitány: Polgárháború eseményei miatt házi őrizetbe kényszerültek. Idén nyáron azonban a Hangya is csatlakozott a Bosszúállókhoz, aki immáron kulcsszerepet játszott Thanos megfékezésében, hiszen ha ő nem tér vissza a Kvantumvilágból, a Bosszúállóknak eszükbe sem jut az időutazás.

Hogy mikor tér vissza Hangya, nem tudni, hiszen a Marvel Studios tervei között egyelőre nem szerepel A Hangya-film harmadik része, de szerencsére Kevin Feige némi reményt adott a rajongónak. A New York Timesnak adott interjúban Feige a tőle megszokott sejtelmes választ adta Hangya visszatérésére.

A sakkfigurákat nagyon céltudatosan rendezték el a Végjáték után. Vannak olyanok, akik már nincsenek a táblán, és akadnak olyanok, akik még mindig. Soha nem tudhatod.

Csekély esélyt látunk A Hangya folytatására, hiszen az egyik leggyengébben teljesítő Marvel-filmről beszélünk, igaz ha a számok más stúdiókhoz viszonyítva így is túltesznek, de nem a Marvel Moziverzumban. Elég valószínű, hogy Paul Rudd vendégszereplője lesz az univerzumnak, s inkább bandázni jár majd össze a szuperhősökkel. Ha pedig folytatást kap, kecsegtető lehet a Disney+ streamingszolgáltató.

A Hangya és a Darázs

Még több a témában...

KRITIKA: Vasember 3.

Kiss Zita

KRITIKA: Bosszúállók

Orosz Ferenc

A Pókember 3. forgatása is csúszhat a járvány miatt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat