Wide Screen
Image default
Filmek

Brie Larson elmondása szerint a Marvel hölgyei egy női Bosszúállók-filmért kopogtatnak Kevin Feige ajtaján

Brie Larson megerősítette, hogy a Marvel női karakterei egy női Bosszúállók-filmet szeretnének, és már Kevin Feige-t is megkeresték ezzel.

Nem titok, hogy a Bosszúállók: Végjáték bemutatója után a női színészek közül többen is azzal a kéréssel fordultak Kevin Feige-hez, hogy a jövőben egy női formációból álló Bosszúállók-filmet készítsenek. Májusban már láttunk erre utalást, amikor a végső csatában a női karakterek egy csapatban harcoltak Thanos ellen. Őket a képregényekben A-Force néven ismerhetjük, és hamarosan a filmvásznon is bemutatkozhatnak.

Brie Larson a Marvel Kapitány megformálójától több dolgot is megtudtunk arról, hogy mi történt azon a beszélgetésen:

Megmondom, hogy sok női Marvel szereplő besétált Kevin Feige irodájába azzal a kéréssel, hogy „Ha már összejöttünk [a Végjátékban], akkor meg akarjuk csinálni. Hogy mit jelentsen ez, nincs ötletem.

A színésznő itt arra gondolt, hogy a filmben az A-Force már egybekelt, és mivel közülük mindenki túlélte a finálét, így a jövőben akár közös filmben térhetnének vissza, hogy megmentsék az univerzumot.

Tudjátok, nem én vagyok felelős a Marvel jövőjéért, nagyon szenvedélyesek vagyunk, és imádjuk. Úgy érzem, ha elegendő ember beszél erről a világon, hogy mennyire meg akarjuk csinálni, akkor talán megtörténik.

Nagyon szeretem Carol Danverst, és imádom eljátszani, imádom a módját, ahogy interakcióba lép más szereplőkkel, és azt, hogyan nőtt fel a szerepre. Szóval izgatottan várom, hogy lássam, merre megy. De rengeteg más új karakter van még, akiket én is szeretek, és már amiatt is izgatott vagyok, hogy lássam őket. Nehéz elképzelni, hogy most hol tartunk ezekkel a történetekkel.

Brie Larson

Marvel Kapitánynak nincs helye a 4. fázisban, ettől függetlenül Kevin Feige megerősítette, hogy dolgoznak a Marvel Kapitány folytatásán. Elképzelhető tehát, hogy a karakter vezetésével új Bosszúállók születnek, de kezdetben még nem Bosszúállóknak hívnák őket, megvárják a jegyeladásokat, s ha a közönség is úgy ítéli meg, hogy a női csapatnak van keresnivalója a filmvásznon, akkor zöld lámpát adnak a projektnek.

A-Force

Még több a témában...

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték VFX csapata leleplezte Thanos egyik bakiját, amit sokan nem vettek észre

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon