Wide Screen
Image default
Filmek

[SDCC 2019] Megerősítették a Fekete Párduc 2., a Marvel Kapitány 2. és A galaxis őrzői vol. 3. folytatásokat is

Kevin Feige minap több érdekes bejelentést tett, miközben már elkészült részek folytatásairól is ejtett pár szót.

A San Diego-i Comic-Conon Kevin Feige a Marvel Studios elnöke megerősítette a rajongóknak, hogy a Fekete Párduc 2, a Marvel Kapitány 2, valamint A galaxis őrzői vol. 3. filmek tervben vannak, és hamarosan elkészülnek majd, csak azt nem árulta el a rajongóknak, hogy mikor láthatják kedvenceik szólófilmjeit.

A galaxis őrzői vol. 3. hosszú utat tudhat magáénak, miután a franchise egy éve elvesztette rendezőjét, azonban a Disney vezetői megkegyelmeztek James Gunn-nak, és visszafogadták, így kedvenc Őrzőink nem maradtak sokáig rendező nélkül, csak a rajongók méltatlankodnak, mert így pár évvel később kerül bemutatásra a film. De jó hír, hogy a Marvel Studios komolyan számol a projekttel, s mielőbb szeretnék tető alá hozni.

Fekete Párduc még 2016-ban az Amerika kapitány: Polgárháborúban csatlakozott a Marvel Moziverzum kötelékéhez, amit két évvel később szólófilm követett, majd a Bosszúállókban is feltűnt Chadwick Boseman színész karaktere. Ryan Coogler rendező filmje több rekordot is megdöntött, és sokan az egyik legjobb Marvel-filmnek nevezték, afelől nem lehettek kétségeink, hogy a jövőben folytatást kap a film, amit most a stúdió is megerősített.

Brie Larson idén csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz Marvel Kapitány szerepében, és máris két filmben tűnt fel. Márciusban szólófilmjével az első női szuperhősfilm címét zsebelte be a Marvel Moziverzumban, majd a Bosszúállók: Végjátékban szállt ringbe Thanos ellen. De a legerősebb karakter hamarosan visszatér önálló részben, hiszen Kevin Feige megerősítette, hogy dolgoznak a Marvel Kapitány folytatásán.

Marvel Studios Comic-Con

Még több a témában...

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat