Marvel

[SDCC 2019] Megerősítették a Fekete Párduc 2., a Marvel Kapitány 2. és A galaxis őrzői vol. 3. folytatásokat is

Kevin Feige minap több érdekes bejelentést tett, miközben már elkészült részek folytatásairól is ejtett pár szót.

Kevin Feige minap több érdekes bejelentést tett, miközben már elkészült részek folytatásairól is ejtett pár szót.

A San Diego-i Comic-Conon Kevin Feige a Marvel Studios elnöke megerősítette a rajongóknak, hogy a Fekete Párduc 2, a Marvel Kapitány 2, valamint A galaxis őrzői vol. 3. filmek tervben vannak, és hamarosan elkészülnek majd, csak azt nem árulta el a rajongóknak, hogy mikor láthatják kedvenceik szólófilmjeit.

A galaxis őrzői vol. 3. hosszú utat tudhat magáénak, miután a franchise egy éve elvesztette rendezőjét, azonban a Disney vezetői megkegyelmeztek James Gunn-nak, és visszafogadták, így kedvenc Őrzőink nem maradtak sokáig rendező nélkül, csak a rajongók méltatlankodnak, mert így pár évvel később kerül bemutatásra a film. De jó hír, hogy a Marvel Studios komolyan számol a projekttel, s mielőbb szeretnék tető alá hozni.

Fekete Párduc még 2016-ban az Amerika kapitány: Polgárháborúban csatlakozott a Marvel Moziverzum kötelékéhez, amit két évvel később szólófilm követett, majd a Bosszúállókban is feltűnt Chadwick Boseman színész karaktere. Ryan Coogler rendező filmje több rekordot is megdöntött, és sokan az egyik legjobb Marvel-filmnek nevezték, afelől nem lehettek kétségeink, hogy a jövőben folytatást kap a film, amit most a stúdió is megerősített.

Brie Larson idén csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz Marvel Kapitány szerepében, és máris két filmben tűnt fel. Márciusban szólófilmjével az első női szuperhősfilm címét zsebelte be a Marvel Moziverzumban, majd a Bosszúállók: Végjátékban szállt ringbe Thanos ellen. De a legerősebb karakter hamarosan visszatér önálló részben, hiszen Kevin Feige megerősítette, hogy dolgoznak a Marvel Kapitány folytatásán.

Marvel Studios Comic-Con

Total
48
Shares
Previous Article
Fantasztikus Négyes

[SDCC 2019] A Fantasztikus Négyes is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz

Next Article

Üdv az új világban, bemutatták a Comic-Conon a Westworld 3. évad előzetesét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!