Wide Screen
Image default
Filmek

[SDCC 2019] Megerősítették a Fekete Párduc 2., a Marvel Kapitány 2. és A galaxis őrzői vol. 3. folytatásokat is

Kevin Feige minap több érdekes bejelentést tett, miközben már elkészült részek folytatásairól is ejtett pár szót.

A San Diego-i Comic-Conon Kevin Feige a Marvel Studios elnöke megerősítette a rajongóknak, hogy a Fekete Párduc 2, a Marvel Kapitány 2, valamint A galaxis őrzői vol. 3. filmek tervben vannak, és hamarosan elkészülnek majd, csak azt nem árulta el a rajongóknak, hogy mikor láthatják kedvenceik szólófilmjeit.

A galaxis őrzői vol. 3. hosszú utat tudhat magáénak, miután a franchise egy éve elvesztette rendezőjét, azonban a Disney vezetői megkegyelmeztek James Gunn-nak, és visszafogadták, így kedvenc Őrzőink nem maradtak sokáig rendező nélkül, csak a rajongók méltatlankodnak, mert így pár évvel később kerül bemutatásra a film. De jó hír, hogy a Marvel Studios komolyan számol a projekttel, s mielőbb szeretnék tető alá hozni.

Fekete Párduc még 2016-ban az Amerika kapitány: Polgárháborúban csatlakozott a Marvel Moziverzum kötelékéhez, amit két évvel később szólófilm követett, majd a Bosszúállókban is feltűnt Chadwick Boseman színész karaktere. Ryan Coogler rendező filmje több rekordot is megdöntött, és sokan az egyik legjobb Marvel-filmnek nevezték, afelől nem lehettek kétségeink, hogy a jövőben folytatást kap a film, amit most a stúdió is megerősített.

Brie Larson idén csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz Marvel Kapitány szerepében, és máris két filmben tűnt fel. Márciusban szólófilmjével az első női szuperhősfilm címét zsebelte be a Marvel Moziverzumban, majd a Bosszúállók: Végjátékban szállt ringbe Thanos ellen. De a legerősebb karakter hamarosan visszatér önálló részben, hiszen Kevin Feige megerősítette, hogy dolgoznak a Marvel Kapitány folytatásán.

Marvel Studios Comic-Con

Még több a témában...

A Bosszúállók 4. vezető producere megerősített egy visszatérő karaktert

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige-gel megvitatták a Marvel jövőjét

Kévés Bence Mihály

Ki fogtok akadni, hogy miért érkezik késve hozzánk A Hangya és a Darázs

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább