Wide Screen
Image default
Filmek

Kész a Doctor Doom-film forgatókönyve, de vajon bemutatja-e a Marvel Studios?

A Legion shuwrunnere, Noah Hawley állítása szerint a Marvel Studios fogja eldönteni, hogy a már bejelentett Doctor Doom-filmet elkészítik-e, hiszen már kész a forgatókönyv.

A Legion shuwrunnere, Noah Hawley állítása szerint a Marvel Studios fogja eldönteni, hogy a már bejelentett Doctor Doom-filmet elkészítik-e, hiszen már kész a forgatókönyv.

Még mielőtt a Disney megvásárolta volna a 20th Century Foxot, számos Marvel-film projektjét kidolgozta már a stúdió, köztük a Doctor Doom szólófilmjét is, amihez a Legion showrunnere, Noah Hawley készített szkriptet, és ő maga vezényelte volna a forgatást is.

A bejelentés óta azonban nem hallottunk a filmről, és Kevin Feige az idei San Diego-i Comic-Conon sem árulta el, hogy a Fantasztikus Négyes karakterei mikor debütálnak a Marvel Moziverzumban, bár a stúdió már teljes mellbedobással dolgozik az új karakterek bemutatásán.

Úgy értem, hogy jelenlegi helyzetben a film forgatókönyve kész van, és a Legion sorozattal is végeztem, így egy kis pihenőre mentem, miután valaki felhívta a figyelmem a vakációra. Más szóval nincs munka, ami nagyon érdekesnek bizonyult számomra. De tudjátok, visszajöttem, és bejelentettem, hogy szeretném elkészíteni azt a filmet, és ennek lehetőségét igyekszünk kitalálni most. Függetlenül attól, hogy a stúdiónak van-e terve már ezekkel a karakterekkel, vagy hogy nyitottak-e arra, hogy az elképzelésem szerint keltsük életre ezeket a karaktereket. Ez most rajtam múlik, hogy mennyire zaklatom őket, de mindent megteszek ezért.

Noah Hawley

Most minden a Marvel Studios tervén múlik, hiszen ha menet közben már elkezdték kidolgozni a karakter útját, és az nem függ össze Hawley elképzelésével, akkor minden bizonnyal lemondhatunk erről. Doctor Doom legkorábban is az 5. fázisban csatlakozhat a Marvel Moziverzumhoz, ahol az X-Menek és a Fantasztikus Négyes beléphet a világ legnagyobb filmes univerzumába. Arról sem feledkezhetünk meg, hogy a Russo testvérek egyik kedvenc karakteréről van szó, így ők is nagyon szívesen bemutatnák ezt a karaktert.

Még több a témában...

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat