Wide Screen
Image default
Filmek

A Russo testvérek elárulták, mely karaktereknek rendeznének Marvel-filmeket a jövőben

Anthony és Joe Russo egy interjúban elárulta, hogy mely karakterek miatt rendeznének újra Marvel-filmet a jövőben.

A Bosszúállók: Végjáték rendezői pihenőre mennek, s egy ideig egészen biztosan nem forgatnak Marvel-filmet, de ez nem jelenti azt, hogy végleg elbúcsúztak volna a Marvel Moziverzumtól. Anthony és Joe Russo összesen négy Marvel-filmet forgatott, az Amerika kapitány: A tél katonája, a Polgárháború és a Bosszúállók harmadik, illetve negyedik részét is nekik köszönhetjük, de jelek szerint a vártnál talán előbb kapnak munkát ismét a Marvel Studiosnál.

Sok rajongót szomorúan érintett a napokban megjelent hír, melyben Russuék a jövőről beszéltek, miszerint egy időre búcsút intenek a Marvelnek, azonban a legfrissebb hírek szerint a Disney és a Fox házasságával vissza lehetne csalogatni őket. Az összefonódással több karakter is „hazatér” a Marvelhez, ez pedig olyan lehetőségeket biztosít a készítőknek, amiről eddig csak álmodni mertek:

Imádjuk a Marvelt, nekünk van a legcsodálatosabb kapcsolatunk a kiadóval, és nagyon közel állunk egymáshoz. […]Talán a jövőben felmerül a visszatérés ötlete, de jelenleg nincs erről szó.

Anthony Russo

Ugyanakkor Joe Russo pár szót elárult arról, hogy mely karakter áll hozzá legközelebb, ami egyben azt is jelentheti, hogy melyik karaktert keltenék szívesen életre a jövőben. Erre minden esélyük is meglesz, hiszen azzal hogy a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, számos Marvel karakter filmes jogát visszaszerezte:

Az egész arról szól, hogy megtaláljuk a helyes történet, ami inspirál minket. Ezért kelünk fel minden nap az ágyból. Imádom Ben Grimm-et a Fantasztikus Négyesből. Doctor Doom mindig is az egyik kedvenc gonosztevőm volt.

Joe Russo

Joe Russo megjegyezte továbbá, hogy nagy rajongója Farkasnak, azonban egy kis időre még nélkülöznünk kell ezeket a karaktereket a Marvel Moziverzumból. Kevin Feige korábban már elárulta, hogy a stúdiónak legalább 5 évre van szüksége, hogy az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karakterei feltűnjenek a filmvásznon. Elképzelhető tehát, hogy Russoék a jövőben újabb fontos szerepet kapnak, s ők vonultathatják fel ezeket az új szereplőket a világ legnagyobb filmes univerzumában.

Russo testvérek

Még több a témában...

Új Bosszúállók: Végtelen Háborús figurákat lepleztek le

Kévés Bence Mihály

Thanosnak új Végtelen Kesztyű és új fegyver dukál a Bosszúállók: Végjátékban?

Kévés Bence Mihály

Elképzelhető, hogy Tom Holland és Jon Watts nélkül készül a következő Pókember-film

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább