Főoldal Filmek Csak 5 év múlva látjuk az X-Meneket és a Fantasztikus Négyes karaktereit a Marvel Moziverzumban
Filmek

Csak 5 év múlva látjuk az X-Meneket és a Fantasztikus Négyes karaktereit a Marvel Moziverzumban

Kevin Feige elárulta, hogy nagyon hosszú út áll az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karaktereire a Marvel Moziverzumban.

695
Kevin Feige

Kevin Feige elárulta, hogy nagyon hosszú út áll az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karaktereire a Marvel Moziverzumban.

Sok rajongó álma vált valóra, mikor a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, s vele együtt minden Marvel-karaktert, köztük az X-Meneket és Fantasztikus Négyest, akik előtt így megnyílt a kapu a Marvel Moziverzumba. Kevin Feige a Disney és Fox házasság előtt már tűkön ülve várta a telefonhívást, hogy mikor vehetik kezelésbe az új karaktereket, azonban úgy tűnik, hogy a rajongóknak pár évet még várniuk kell, hiszen hosszú tervezés előzi meg az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karaktereinek bemutatását.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Marvel Studios jelenleg a Sang-Chi, a Fekete Özvegy és a The Eternals címeken dolgozik, ami azt jelenti, hogy egyszerűen nincs hely az X-Meneknek és a Fantasztikus Négyesnek abban az írói szobában, ahol a negyedik fázis előkészületei folynak. Természetesen csak idő kérdése, hogy mikor láthatjuk ezeket a karaktereket, de jelenleg egy időre elköszönünk tőlük. A Fox a CinemaConon megerősítette, hogy az X-Men: Sötét Főnix-szel befejeződik a jelenlegi éra.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Kevin Feige”]Egy kis időbe beletelik. Lényegében még csak most kezdődik, és egy öt éves terven dolgozunk. Már azelőtt dolgoztunk ezen, hogy bármi történt volna. Ez többet jelent számunkra, és kevésbé fajlagos, hogy mikor és hol jelennek meg [az X-Menek]. Sokkal inkább egy kényelmi szempont, mennyire jó, hogy otthon vannak. Visszakaptuk őket, de nagyon hosszú út áll még előttük.[/penci_blockquote]

Nyilvánvaló, hogy a Marvel nem szeretné elkapkodni az ölükbe hullt karakterek bevezetését, és méltóképpen köszönteni az új szereplőket. Erre kiváló példa lehet az Örökkévalók, akikről évek óta hallunk, de csak most jutott el arra a pontra a stúdió, hogy filmet kapnak ezek a kozmikus karakterek.

Az X-Men: Sötét Főnix bemutatója június 6-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események