Wide Screen
Image default
Filmek

Milyen hosszú lesz a Star Wars: Skywalker kora?

Állítólag hamarosan megindul a jegyvásárlás a decemberben érkező Star Wars: Skywalker korára.

Nem túlzás kijelenteni, hogy mindennél nagyobb várakozás előzi meg a Star Wars: Skywalker kora decemberi bemutatóját, hiszen egyfelől az új trilógia befejező részéről van szó, másrészt pedig a teljes Skywalker-történet utolsó része lesz, tele visszatérő és új helyszínekkel és karakterekkel.

Az egyik amerikai mozilánc hamarosan elkezdi a decemberi film jegyértékesítését, amivel egy időben olyan információt is megtudtak, hogy milyen hosszú lesz a IX. rész. Ha hihetünk a forrásnak, akkor a Skywalker kora 155 perces lesz, csaknem 20 perccel hosszabb, mint amiről még augusztusban beszéltek, de még ennél is hosszabb lehet az utolsó vágással, hiszen J.J. Abrams jelenleg is keményen dolgozik a filmben.

Jelenállás szerint a leghosszabb Star Wars-filmre ülünk be karácsonykor, három perccel lehet hosszabb Rian Johnson a Star Wars: Az utolsó Jedikénél, bár ezzel aligha rettentik el a rajongókat. A tetemes játékidő azért lehet szükség, hiszen olyan kérdésekre kell választ kapnunk, mint hogy „kik Rey szülei?”, kik a Ren Lovagjai és Palpatine uralkodó hogyan maradt életben, miután a mélybe vetették, és még sorolhatnánk a kérdéseket.

Az első ilyen kérdés, amire mielőbb választ kapunk, hogy mikor érkezik a harmadik előzetes. A korábbi hírek szerint október 21-én, Carrie Fisher születésnapján mutatják be az utolsó előzetest a Monday Night Football nagyszünetében. Erre utalt ma John Boyega üzenete is, aki sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a korábbi híreket.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Star Wars: Skywalker kora

Még több a témában...

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon