Star Wars: Skywalker kora

Milyen hosszú lesz a Star Wars: Skywalker kora?

Állítólag hamarosan megindul a jegyvásárlás a decemberben érkező Star Wars: Skywalker korára.

Állítólag hamarosan megindul a jegyvásárlás a decemberben érkező Star Wars: Skywalker korára.

Nem túlzás kijelenteni, hogy mindennél nagyobb várakozás előzi meg a Star Wars: Skywalker kora decemberi bemutatóját, hiszen egyfelől az új trilógia befejező részéről van szó, másrészt pedig a teljes Skywalker-történet utolsó része lesz, tele visszatérő és új helyszínekkel és karakterekkel. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Az egyik amerikai mozilánc hamarosan elkezdi a decemberi film jegyértékesítését, amivel egy időben olyan információt is megtudtak, hogy milyen hosszú lesz a IX. rész. Ha hihetünk a forrásnak, akkor a Skywalker kora 155 perces lesz, csaknem 20 perccel hosszabb, mint amiről még augusztusban beszéltek, de még ennél is hosszabb lehet az utolsó vágással, hiszen J.J. Abrams jelenleg is keményen dolgozik a filmben.

Jelenállás szerint a leghosszabb Star Wars-filmre ülünk be karácsonykor, három perccel lehet hosszabb Rian Johnson a Star Wars: Az utolsó Jedikénél, bár ezzel aligha rettentik el a rajongókat. A tetemes játékidő azért lehet szükség, hiszen olyan kérdésekre kell választ kapnunk, mint hogy „kik Rey szülei?”, kik a Ren Lovagjai és Palpatine uralkodó hogyan maradt életben, miután a mélybe vetették, és még sorolhatnánk a kérdéseket.

Az első ilyen kérdés, amire mielőbb választ kapunk, hogy mikor érkezik a harmadik előzetes. A korábbi hírek szerint október 21-én, Carrie Fisher születésnapján mutatják be az utolsó előzetest a Monday Night Football nagyszünetében. Erre utalt ma John Boyega üzenete is, aki sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a korábbi híreket.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Star Wars: Skywalker kora

Total
1
Shares
Previous Article
Zoë Kravitz

Ezúttal Zoë Kravitz csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához Macskanő szerepében

Next Article

Megjelenési dátumot kapott a Football Manager 2020

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!