Főoldal Filmek Kevin Feige óva intette Hugh Jackman-t, hogy visszatérjen Rozsomák szerepében
Filmek

Kevin Feige óva intette Hugh Jackman-t, hogy visszatérjen Rozsomák szerepében

A Logan - Farkas bemutatója után Kevin Feige sem gondolta jó ötletnek Rozsomák visszatérését.

399
Deadpool & Rozsomák
Forrás: Marvel Studios

A képregényrajongók mellet sokan mások reménykedtek benne, hogy a 2017-es Logan – Farkas című film után látjuk még Hugh Jackman karmait Farkas (bocsánat, akarom mondani most már Rozsomák) szerepében. Ryan Reynolds mindenkit meglepett, amikor bejelentette, hogy készül a Deadpool 3. része, amelyben Jackman is visszatér az ikonikus mutáns szerepében.

Jackman először 2000-ben mutatkozott be Rozsomák szerepében, majd több alkalommal is visszatért önálló filmben és társszereplőként más produkciókban. A Marvel mindenható urával beszélgetett az Empire magazin. Az interjúban Kevin Feige elárulta, hogy anno óva intette a sztárt, hogy visszatérjen, ugyanis mint mindenki más, ő is meghatódott a jeleneten, amikor James Mangold filmjében búcsút vettünk a hőstől.

Azt mondtam: ‘Hadd adjak egy tanácsot, Hugh. Ne térj vissza’. Neked volt a történelem legnagyszerűbb befejezése a Logannal. Ezt nem szabad visszacsinálni.

Kevin Feige

Abban egyetérthetünk, hogy sokan osztják Feige szavait, hogy méltó befejezést kapott a karakter, ezért néhányukban ellenreakciót váltott ki a hír, amikor bejelentették a visszatérését. Később megerősítette Jackman, hogy hűek maradnak Mangold filmjéhez, hiszen a Deadpool & Rozsomák eseményei jóval 2029 előtt játszódnak.

Jackman is tisztában volt a történtekkel, de amikor Ryan Reynolds felkereste, hogy Deadpool mellett szerepet kaphat a Marvel Moziverzumban, a lehetőség túl csábító volt ahhoz, hogy nemet mondjon a felkérésre. Minden adott volt, a Marvel Studios már bevezette a variánsokat, a Multiverzumot, egyszóval minden adott volt, hogy Rozsomákot újra életre keltse Jackman.

Körülbelül egy órán keresztül vezettem. És akkor jött a kérdés a fejembe: ‘Mit akarok csinálni?’. És amint feltettem a kérdést, rögtön a Deadpool & Rozsomák-filmet akartam megcsinálni. Egyszerűen tudtam. Még egy órát vezettem. Nem tudtam abbahagyni a gondolkodást. Aztán kiszálltam a kocsiból, felhívtam Ryant, és azt mondtam: ‘Ryan, ha benne vagyok, akkor csináljuk.’

Hugh Jackman

Ahogy már feljebb említettük, Feige is kiemelte az interjúban, hogy az a Rozsomák, akivel Reynolds mellett találkozhatunk a nyáron érkező filmben, nem egészen ugyanaz a személy, akit a rajongók ismerhetnek a 20th Century Fox irányítása alatt készült filmekből.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett többen visszatérnek az előző két részből, köztük Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

A film szinopszisa a következő: “Wade Wilson úgy dönt, hogy hivatalosan is visszavonul a szuperhősködéstől, nem lesz többé Deadpool, és használtautó-kereskedő lesz. De amikor a barátai, a családja és az egész világ forog kockán, Deadpool úgy dönt, hogy előveszi a katanáit a nyugdíjas éveiből. Betoborozza az akaratos és óvatos Rozsomákot, hogy ne csak a túlélésükért, hanem végső soron az örökségükért is harcoljon.”

A jelenlegi tervek szerint a Deadpool és Rozsomák 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Logan - Farkas
Forrás: 20th Century Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Venom - Az utolsó menet
Előzetesek

A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett

Már magyar szinkronnal is elérhető a Venom - Az utolsó menet első...