Főoldal Filmek Hugh Jackman megerősítette a Deadpool 3. népszerű rajongói elméletét
Filmek

Hugh Jackman megerősítette a Deadpool 3. népszerű rajongói elméletét

Még mindig nagyon sok a kérdőjel Rozsomák visszatérésével kapcsolatban.

332
Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios

Hugh Jackman egy új interjúban megerősítette, hogy a Deadpool 3. nem fogja felgöngyölíteni a 2017-es Logan – Farkas eseményeit – amit igazából már eddig is tudtunk -, köszönhetően annak, hogy a Marvel rugalmasan kezeli az idősíkokat, és ezzel arra is utalt, hogy az időutazás kulcsszerepet fog játszani az új filmben.

Még szeptemberben Ryan Reynolds a közösségi médiában egy posztban jelentette be, hogy Hugh Jackman visszatér Rozsomák (Farkas) szerepében, ezzel pedig valóra válik egy olyan crossover, amit a két színész már jó ideje tervez (és nem, az X-Men kezdetek: Farkas nem számít bele). Reynolds azt is tisztázta, hogy bármi is történik a Deadpool 3.-ban, a Logan – Farkas eseményeit nem fogja átírni.

A film eseményei miatt a legtöbb rajongók meglepetésként írt a hír, hogy Jackman visszatér Deadpool oldalán. A James Mangold rendező filmjében Rozsomák nem élte túl a harcot, felnyársalták egy fára, és az adamantium mérgezésből nem tudott felgyógyulni. A színész búcsúja olyan tökéletes volt, amilyen csak lehet, de Jackman még mindig nem áll készen arra, hogy szögre akassza a karmokat.

A SiriusXM kérdésére Jackman megerősítette azt népszerű rajongói teóriát, miszerint a harmadik részben fontos szerepet játszik az időutazás, valamint ismét kijelentette, tiszteletben tartják a Logan – Farkas eseményeit.

Az egész annak az eszköznek köszönhető, amivel a Marvel világában mozognak az idősíkok között. Most visszamehetünk, mert, tudod, ez a tudomány. Így nem kell elcsesznem a Logan-idővonalat, ami fontos volt számomra. És azt hiszem, valószínűleg a rajongóknak is.

A Logan – Farkas 2029-ben játszódik. Teljesen különálló dolog. Logan meghalt abban a filmben. Ehhez nem nyúlunk hozzá.

Hugh Jackman

A visszatérésen kívül nem sokat tudunk Jackman szerepéről, de a Deadpool 3. nagy változatást hozhat a Marvel Moziverzumban. Az eddigi információk alapján a filmben valószínűleg Rozsomáknak egy olyan változatát mutatják majd be, akivel a rajongók még nem találkoztak; hogy ez egy új Rozsomákot jelent egy másik univerzumból vagy a 2029-es halála előtti Rozsomákot jelent-e, azt még nem tudni. Úgy tűnik, hogy a Bosszúállók: Végjáték után az időutazás itt is fontos szerepet játszik majd.

A Deadpool 3. forgatása 2023 májusában kezdődik, a filmet pedig 2024. november 8-án mutatják be az amerikai mozikban.

Hugh Jackman Farkas
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.