Főoldal Filmek A Xenomorph fogait nézhetjük meg az Alien: Romulus új, rémisztő fotóján
Filmek

A Xenomorph fogait nézhetjük meg az Alien: Romulus új, rémisztő fotóján

Kaptunk egy ijesztő képet az Alien: Romulus idegenjéről.

395
Alien: Romulus
Forrás: 20th Century Studios

Tavasszal már mutattak egy teaser előzetest a nyáron érkező Alien: Romulus című filmből, illetve Las Vegasban április elején láttunk egy bővített jelenetsorozatot, ahogy az arctámadók elkapják a legénységet. Az első előzetesben sokat nem mutattak a filmből, inkább a bajba került legénység félelmét érezhettük át, és csak a videó legvégén, de akkor is néhány képkockán tűnt fel a Xenomorph.

Most viszont az ú képen, amelyet először a USA Today osztott meg, az idegen ijesztő fogsorát nézhetjük meg. A Xenomorph pont annyira lett félelmetes, mint amikor 45 évvel ezelőtt először került a képernyőkre, és ez részben az Alien: Romulus forgatásán alkalmazott régimódi technikáknak köszönhető. A csapat törekedett arra, hogy amit csak lehet, megépítsenek, a lényeket színészek játsszák, az arctámadókat pedig mechanikusan is mozgatni tudják.

Alien: Romulus

“Gyakorlati effekteket használtunk. Ugyanazok az emberek dolgoztak, akik A bolygó neve: Halálon is. Visszajöttek. Ott voltak a Xenomorph készítésénél. Ez egy olyan lény, amit nagyon szeretnek. Bábosok dolgoztak az arctámadókon. Szóval ezt látni – az egészet annyira élőnek éreztük” – mondta korábban a főszereplőt alakító Cailee Spaeny.

Azt eddig is tudtuk nyilatkozatokból, hogy az Alien: Romulus A nyolcadik utas: a Halál (1979) és A bolygó neve: Halál (1986) eseményei között játszódik. Az új Alien-film cselekményéről egy kicsit többet megtudtunk, amikor a Disney 20th Century Studios tavaly kiadott egy szinopszist, bár még ez is elég homályos: “A rendkívül népszerű és kitartó filmsorozat kilencedik darabjában egy csapat fiatal egy távoli világon szembekerül az univerzum legfélelmetesebb életformájával.”

A főszereplőt Cailee Spaeny játssza, mások mellett Isabela Merced, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn és Aileen Wu látható.

Az Alien: Romulus 2024. augusztus 15-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Alien: Romulus
BREAKINGElőzetesek

Az Alien: Romulus új előzetese feleleveníti a valaha volt legjobb sci-fi horror pillanatait

Minden van az Alien: Romulus új előzetesében: Xenomorph, arctámadó, félelmetes helyszínek és...

Alien: Romulus
Filmek

A bolygó neve: Halál törölt jelenete inspirálta az Alien: Romulus rendezőjét

Merőben más lesz az Alien: Romulus, mint amit eddig megszokhattunk.

Alien
Filmek

Az Alien: Romulus rendezője megmutatta kedvenc játékszerét: akcióban egy arctámadóval

A praktikus effektek kiemelt fontossággal bírtak az Alien: Romulus forgatásán.