Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Star Wars: Skywalker kora írója megerősítette, hogy választ kapunk Rey szüleire a filmből

A rajongók fellélegezhetnek, mert Chris Terrio a Star Wars: Skywalker kora társírója megerősítette, hogy a filmből kiderül, kik Rey szülei.

A Star Wars: Az ébredő Erő 2015-ös bemutatója után több elmélet is született már Rey származásáról, hogy kik lehetnek a lány szülei. Arról is olvashattunk már, hogy ő is egy Skywalker, Han Solo és Leia tábornok lánya, esetleg Luke Skywalker leszármazottja, de még Obi-Wan Kenobi neve is felmerült. Majd jött Rian Johnson Az utolsó Jedikkel, amiben ugyan választ kaptunk a kérdésre, de sokan felháborodtak a rendező döntésén, miszerint Rey szülei senkik voltak, és jelöletlen sírban fekszenek a jakkui sivatagban – mindezt Kylo Ren szájából hallottuk, ami megkérdőjelezhető.

Úgy tűnik, hogy éppen ez ad majd lehetőséget J.J. Abrams és Chris Terrior forgatókönyvíróknak arra, hogy egyszer és mindenkorra választ kapjunk Rey szüleire. Az Empire hosszasan beszélgetett az Oscar-díjas Chris Terrióval, aki a lapnak elárulta, hogy a Skywalker kora megválaszolja majd a „Kik Rey szülei” kérdést is – és itt nem Johnson vonalát viszik tovább, hanem valóban választ kapunk.

Az egyik egyszerű kérdés, hogy „Kik Rey szülei?” Ez egy olyan kérdés, amin az emberek a szó szoros értelemben nemcsak csodálkoznak, de spirituális értelemben is ámulnak. Rey hogyan vált a Jedik szellemi örökségévé? Visszatérünk ahhoz a kérdéshez, hogy „Kik Rey szülei?”, és hogy hogyan adhatunk legkielégítőbb választ, és nemcsak tényszerűen. Nyilvánvalóan az embereket érdekli, hogy többet megtudjanak Rey háttértörténetéről, és még ennél is fontosabb, hogy kicsoda ő, mint karakter? Hogyan fogja megtalálni a bátorságot és az akaratot, továbbvihető-e a benne lakozó Erő és hatalom, amit örökölt?

Ezzel kapcsolatban J.J. Abrams tavasszal a Star Wars Celebration után elmondta, hogy többet megtudunk majd Rey szüleiről, majd később Reyt megformáló Daisy Ridley is elmondta, hogy a IX. rész végére megtudjuk az igazságot a lány szüleiről.

A Star Wars: Skywalker kora bemutatója december 19-én lesz.

Rey

Még több a témában...

Forgatási képek szivárogtak ki a Star Wars: Episode IX-ről

Kévés Bence Mihály

Mi lehet a Star Wars: Episode IX címe?

Kévés Bence Mihály

J.J. Abrams majdnem visszautasította a Star Wars: Episode IX. részt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább