Főoldal Filmek A Star Wars: Skywalker kora írója megerősítette, hogy választ kapunk Rey szüleire a filmből
FilmekBREAKING

A Star Wars: Skywalker kora írója megerősítette, hogy választ kapunk Rey szüleire a filmből

A rajongók fellélegezhetnek, mert Chris Terrio a Star Wars: Skywalker kora társírója megerősítette, hogy a filmből kiderül, kik Rey szülei.

533
Rey Star Wars

A rajongók fellélegezhetnek, mert Chris Terrio a Star Wars: Skywalker kora társírója megerősítette, hogy a filmből kiderül, kik Rey szülei.

A Star Wars: Az ébredő Erő 2015-ös bemutatója után több elmélet is született már Rey származásáról, hogy kik lehetnek a lány szülei. Arról is olvashattunk már, hogy ő is egy Skywalker, Han Solo és Leia tábornok lánya, esetleg Luke Skywalker leszármazottja, de még Obi-Wan Kenobi neve is felmerült. Majd jött Rian Johnson Az utolsó Jedikkel, amiben ugyan választ kaptunk a kérdésre, de sokan felháborodtak a rendező döntésén, miszerint Rey szülei senkik voltak, és jelöletlen sírban fekszenek a jakkui sivatagban – mindezt Kylo Ren szájából hallottuk, ami megkérdőjelezhető.

Úgy tűnik, hogy éppen ez ad majd lehetőséget J.J. Abrams és Chris Terrior forgatókönyvíróknak arra, hogy egyszer és mindenkorra választ kapjunk Rey szüleire. Az Empire hosszasan beszélgetett az Oscar-díjas Chris Terrióval, aki a lapnak elárulta, hogy a Skywalker kora megválaszolja majd a „Kik Rey szülei” kérdést is – és itt nem Johnson vonalát viszik tovább, hanem valóban választ kapunk.

Az egyik egyszerű kérdés, hogy „Kik Rey szülei?” Ez egy olyan kérdés, amin az emberek a szó szoros értelemben nemcsak csodálkoznak, de spirituális értelemben is ámulnak. Rey hogyan vált a Jedik szellemi örökségévé? Visszatérünk ahhoz a kérdéshez, hogy „Kik Rey szülei?”, és hogy hogyan adhatunk legkielégítőbb választ, és nemcsak tényszerűen. Nyilvánvalóan az embereket érdekli, hogy többet megtudjanak Rey háttértörténetéről, és még ennél is fontosabb, hogy kicsoda ő, mint karakter? Hogyan fogja megtalálni a bátorságot és az akaratot, továbbvihető-e a benne lakozó Erő és hatalom, amit örökölt?

Ezzel kapcsolatban J.J. Abrams tavasszal a Star Wars Celebration után elmondta, hogy többet megtudunk majd Rey szüleiről, majd később Reyt megformáló Daisy Ridley is elmondta, hogy a IX. rész végére megtudjuk az igazságot a lány szüleiről.

A Star Wars: Skywalker kora bemutatója december 19-én lesz.

Rey

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Daisy Ridley szerint a következő Star Wars-film teljesen új irányba állítja a franchise-t

Az egyik új Star Wars eddig nem látott felfedezést tesz a messzi-messzi...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Ian McDiarmid megválaszolta, hogy Palpatine visszatérhet-e Rey készülő mozifilmjében

A Star Wars-folytatástrilógia legnagyobb hibáját nem szeretnék megismételni a jövőben.