J.J. Abrams

J.J. Abrams többet fog elárulni Rey szüleiről a IX. részben

Rian Johnson után J.J. Abrams nem hagyja annyiban Rey szüleinek rejtélyét, mert a The Rise of Skywalkerből többet megtudunk róluk.

Rian Johnson után J.J. Abrams nem hagyja annyiban Rey szüleinek rejtélyét, mert a The Rise of Skywalkerből többet megtudunk róluk.

A Star Wars: Az ébredő Erőben megismertünk egy magányos lányt az elhagyatott Jakku homokbolygón. A film bemutatója után azonnal beindultak a találgatások, hogy kik lehetnek Rey szülei. Esetleg egy Skywalker lányról lenne szó, amiért úgy átjárta őt az Erő? Rian Johnson ehhez képest Az utolsó Jedikben nem vitte túlzásba a kérdés megválaszolását, egyszerűen letudta annyival, hogy egy senkik voltak, és most jelöletlen sírban fekszenek. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Azonban a rajongók nem értettek egyet a VIII. rész direktorának döntésével, hogy holmi egyszerű roncsvadászok voltak Rey szülei, és máig kitartanak amellett, hogy Sith vagy Jedi leszármazott az új trilógia női főszereplője. A Star Wars Celebrationön a The Rise of Skywalker panel bemutatója után J.J. Abrams rendezője elárulta az ABC Newsnak, hogy Rey szüleinek kérdését még korántsem válaszolták meg.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”J.J. Abrams”]Azt mondom, hogy tudtuk, mikor elkezdünk ezen a filmen dolgozni, hogy kielégítő befejezést kell csinálnunk. És azzal is nagyon tisztában voltunk, hogy az egyik dolog ezekből kimaradt. Nem akarom azt mondani, mi történt a VIII. részben [vagy mi nem]. Tiszteletben tartjuk azt. De azt mondom, hogy több van ebben a történetben, mint amit láttunk.[/penci_blockquote]

Úgy tűnik tehát, hogy Abrams sem nézte jó szemmel, hogy Johnson ilyen egyszerűen megválaszolta a kérdést, vagy éppen a rajongók elégedetlensége váltotta ki a rendezőből, hogy konkrét válaszokat kapjunk a legfőbb kérdésre. Szemfüles rajongók már erre utaló jelet is találtak az előzetesben, mikor sokan Rey szüleinek jakkui hajóját látták a The Rise of Skywalker videójában, amiről már mi is hosszasan beszéltünk egy korábbi cikkünkben.

A Star Wars: The Rise of Skywalker országos bemutatója december 19-én lesz.

Total
23
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

Kathleen Kennedy szerint a trilógia főszereplői a jövőben még feltűnhetnek Star Wars-filmekben

Next Article
Rey

A The Rise of Skywalker forgatása közben megváltoztatták a befejezést

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!