Wide Screen
Image default
Filmek

J.J. Abrams többet fog elárulni Rey szüleiről a IX. részben

Rian Johnson után J.J. Abrams nem hagyja annyiban Rey szüleinek rejtélyét, mert a The Rise of Skywalkerből többet megtudunk róluk.

A Star Wars: Az ébredő Erőben megismertünk egy magányos lányt az elhagyatott Jakku homokbolygón. A film bemutatója után azonnal beindultak a találgatások, hogy kik lehetnek Rey szülei. Esetleg egy Skywalker lányról lenne szó, amiért úgy átjárta őt az Erő? Rian Johnson ehhez képest Az utolsó Jedikben nem vitte túlzásba a kérdés megválaszolását, egyszerűen letudta annyival, hogy egy senkik voltak, és most jelöletlen sírban fekszenek.

Azonban a rajongók nem értettek egyet a VIII. rész direktorának döntésével, hogy holmi egyszerű roncsvadászok voltak Rey szülei, és máig kitartanak amellett, hogy Sith vagy Jedi leszármazott az új trilógia női főszereplője. A Star Wars Celebrationön a The Rise of Skywalker panel bemutatója után J.J. Abrams rendezője elárulta az ABC Newsnak, hogy Rey szüleinek kérdését még korántsem válaszolták meg.

Azt mondom, hogy tudtuk, mikor elkezdünk ezen a filmen dolgozni, hogy kielégítő befejezést kell csinálnunk. És azzal is nagyon tisztában voltunk, hogy az egyik dolog ezekből kimaradt. Nem akarom azt mondani, mi történt a VIII. részben [vagy mi nem]. Tiszteletben tartjuk azt. De azt mondom, hogy több van ebben a történetben, mint amit láttunk.

J.J. Abrams

Úgy tűnik tehát, hogy Abrams sem nézte jó szemmel, hogy Johnson ilyen egyszerűen megválaszolta a kérdést, vagy éppen a rajongók elégedetlensége váltotta ki a rendezőből, hogy konkrét válaszokat kapjunk a legfőbb kérdésre. Szemfüles rajongók már erre utaló jelet is találtak az előzetesben, mikor sokan Rey szüleinek jakkui hajóját látták a The Rise of Skywalker videójában, amiről már mi is hosszasan beszéltünk egy korábbi cikkünkben.

A Star Wars: The Rise of Skywalker országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Rey nagy veszélyben lesz Az utolsó Jedikben?

Star Wars Hungary

Keri Russell is csatlakozhat a Star Wars: Episode IX szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

Magyarul is nézhető a Star Wars: Az utolsó Jedik végső előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább