Star Wars: Skywalker kora

A Star Wars: The Rise of Skywalker teaser Rey szüleire is utalt?

A Lucasfilm pénteken bemutatta a Star Wars: The Rise of Skywalker első teaser előzetesét, ami sok meglepetést hozott.

A Lucasfilm pénteken bemutatta a Star Wars: The Rise of Skywalker első teaser előzetesét, ami sok meglepetést hozott.

Miután a Skywalker-saga véget ér idén karácsonykor Rey és Kylo Ren harcával, azért számos jelenetet láttunk az első előzetesben a két főszereplőről, de mellette számos más utalást is láttunk a teaserben, köztük a Halálcsillag roncsait, Lando Calrissiant, Leiát, Palpatine gúnyos nevetését és még sok mást. De alighanem Palpatine rejtélyes visszatérése mellett az egyik legérdekesebb téma az új trilógia kapcsán, hogy kik Rey szülei. Rian Johnson próbálta megválaszolni ezt a kérdést Az utolsó Jedikben, azonban a rajongók nem értenek egyet a rendezővel, és nem kizárt, hogy J.J. Abrams is máshogy vélekedik a témáról.

Ahogy már a trailer elemzésben is említettük, az egyik jelenetben mintha Rey szüleinek hajóját látnánk berepülni, ami kísértetiesen hasonlított arra a hajóra, amit Az ébredő Erőben láttuk, mikor a Jakkun hagyták lányukat. Elképzelhető tehát, hogy The Rise of Skywalker előzetesében látott hajó valóban Rey szüleié. Korábban erről megkérdezték Rian Johnsont is, hogy mit gondol arról, ha J.J. Abrams megváltoztatja Az utolsó Jedikben kialakult képet Rey szüleiről, ám Johnsonnek nem jelent problémát, ha Abrams másként dönt a folytatásban.

A rajongók részben azért kritizálták Rian Johnson elméletét, mert a Star Wars-filmekben korábban nem volt példa arra, hogy egy „senkiből” ilyen hős szülessen, ugyanakkor pedig remek példája annak, hogy nem a származásunk miatt vállunk naggyá, hanem egyenlő esélyekkel indul mindenki. Az ébredő Erő bemutatója után többen úgy gondolták, hogy Rey is egy Skywalker, esetleg Palpatine unokája, de még Obi-Wan Kenobi lányának is gondolták. Úgy tűnik azonban, hogy a teljes igazságot csak december 19-én kapjuk meg, mikor bemutatják a hazai mozikban a Star Wars: The Rise of Skywalker befejező részt.

Total
7
Shares
Previous Article

Lássuk, mit tudunk a Star Wars Jedi: Fallen Orderről!

Next Article

Folytatást kap a Tomb Raider, de új forgatókönyvíróval az élén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!