Főoldal Filmek TRAILERELEMZÉS: Ezeket szúrtuk ki a Star Wars: The Rise of Skywalker teaser előzetesében
FilmekBREAKING

TRAILERELEMZÉS: Ezeket szúrtuk ki a Star Wars: The Rise of Skywalker teaser előzetesében

Tegnap a Chicagói Star Wars Celebration nagy színpadján végre bemutatták a Star Wars: Episode előzetesét, ami a The Rise of Skywalker alcímre hallgat.

830

Tegnap a Chicagói Star Wars Celebration nagy színpadján végre bemutatták a Star Wars: Episode előzetesét, ami a The Rise of Skywalker alcímre hallgat.

A Lucasfilm a kelleténél is több felvételt és jelentet mutatott be a Star Wars: The Rise of Skywalker című trilógia befejező részéből, azonban ennek ellenére gyakorlatilag a történetről semmit sem tudtuk meg, továbbra is rengeteg megválaszolatlan kérdés van, sőt, a trailer végén hallható Palpatine hangja újabb kérdéseket vet fel, de mi most azért teszünk egy próbát, s igyekszünk minden képkockát megválaszolni a teaserben.

A trailer egy ismeretlen helyszínnel és Rey-jel indít. Talán a Jakku, a Tatooine, a Geonosis netalán egy teljesen új helyszínen járunk? A jelenetben Luke Skywalkert halljuk, miközben azt mondja, hogy

Átadtunk minden tudást. Ezernyi generáció él benned tovább.

Rey új fénykardját markolja, de ha jobban megnézünk, nem is teljesen új. Az utolsó Jedikben Luke kardjában a kiberkristály eltörött, de talán Rey az évek alatt megjavította, s összeszerelte mestere fénykardját. J.J. Abrams megerősítette, hogy több év fog eltelni VIII. és a IX. részek között.

Feltűnik Kylo Ren új TIE-vadász repülője, ami részben a hagyományos vadászokéra hasonlít azzal a kiegészítéssel, hogy különleges pilótafülkét kapott és vörös színfoltok is megjelentek rajta. Az egész trailer leglátványosabb jelenete az, mikor Rey hátraugrik a TIE-vadászra.

Az éjszaka alatt egy A-Wing vadászgép repül egy város felé. Úgy tűnik, hogy másutt járunk már, ez nem az a helyszín, amit a korábbi jelenetekben láttunk. Egy szemfüles rajongó felfigyelt arra, hogy a hajó megegyezik azzal, amit Az ébredő Erőben láttunk, mikor Reyt otthagyták Unkar Pluttnál. A The Rise of Skywalkerben valóban látjuk majd Rey valódi szüleit?

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

6 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

A negatív reakció ellenére megdöntötte a Lucasfilm nézettségi rekordját Az akolitus

Ezt nektek emberek! A negatív hullám ellenére Az akolitus nézettségi rekordot döntött.

Star Wars: The Acolyte
Filmek

A Star Wars: The Acolyte állítólag megcélozta a nyári megjelenést

A The Acolyte az utóbbi évek legjobban várt Star Wars-sorozata.