Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[TRAILERELEMZÉS] Ezeket szúrtuk ki a Star Wars: The Rise of Skywalker teaser előzetesében

Tegnap a Chicagói Star Wars Celebration nagy színpadján végre bemutatták a Star Wars: Episode előzetesét, ami a The Rise of Skywalker alcímre hallgat.

A Lucasfilm a kelleténél is több felvételt és jelentet mutatott be a Star Wars: The Rise of Skywalker című trilógia befejező részéből, azonban ennek ellenére gyakorlatilag a történetről semmit sem tudtuk meg, továbbra is rengeteg megválaszolatlan kérdés van, sőt, a trailer végén hallható Palpatine hangja újabb kérdéseket vet fel, de mi most azért teszünk egy próbát, s igyekszünk minden képkockát megválaszolni a teaserben.

A trailer egy ismeretlen helyszínnel és Rey-jel indít. Talán a Jakku, a Tatooine, a Geonosis netalán egy teljesen új helyszínen járunk? A jelenetben Luke Skywalkert halljuk, miközben azt mondja, hogy

Átadtunk minden tudást. Ezernyi generáció él benned tovább.

Rey új fénykardját markolja, de ha jobban megnézünk, nem is teljesen új. Az utolsó Jedikben Luke kardjában a kiberkristály eltörött, de talán Rey az évek alatt megjavította, s összeszerelte mestere fénykardját. J.J. Abrams megerősítette, hogy több év fog eltelni VIII. és a IX. részek között.

Feltűnik Kylo Ren új TIE-vadász repülője, ami részben a hagyományos vadászokéra hasonlít azzal a kiegészítéssel, hogy különleges pilótafülkét kapott és vörös színfoltok is megjelentek rajta. Az egész trailer leglátványosabb jelenete az, mikor Rey hátraugrik a TIE-vadászra.

Az éjszaka alatt egy A-Wing vadászgép repül egy város felé. Úgy tűnik, hogy másutt járunk már, ez nem az a helyszín, amit a korábbi jelenetekben láttunk. Egy szemfüles rajongó felfigyelt arra, hogy a hajó megegyezik azzal, amit Az ébredő Erőben láttunk, mikor Reyt otthagyták Unkar Pluttnál. A The Rise of Skywalkerben valóban látjuk majd Rey valódi szüleit?

Még több a témában...

A Star Wars: IX. rész magyar szinkronos előzetese leplezte le a hazai filmcímet

Kévés Bence Mihály

BRÉKING: Colin Trevorrow otthagyta a Star Wars: Episode IX projektet

Kévés Bence Mihály

Jövő hét szombaton jön a második előzetes a Zsivány Egyeshez

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább