Darth Sidious

J.J. Abrams megerősítette Palpatine visszatérését The Rise of Skywalker epizódban

A showcase után J.J. Abrams megerősítette, hogy nem viccnek szánták a Star Wars: The Rise of Skywalker teaserben Palpatine nevetését.

A showcase után J.J. Abrams megerősítette, hogy nem viccnek szánták a Star Wars: The Rise of Skywalker teaserben Palpatine nevetését.

Tegnap Chicagóban a Star Wars Celebration rendezvény alatt bemutatták a Star Wars: The Rise of Skywalker epizód első teaser videóját. Az előzetes számos érdekes jelenetet hozott, amit képkockánként megvizsgáltunk, de a legérdekesebb rész alighanem a trailer végén kapott helyet, mikor Palpatine utánozhatatlan gúnyos nevetését hallottuk. És ezzel még nem értek véget a meglepetések, hiszen az előzetes után maga Ian McDiarmid is megjelent a színpadon, aki korábban Palpatine uralkodót / Darth Sidioust alakította a vásznon. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Az eset után többekben felmerült a kérdés, hogy viccről van szó, vagy Palpatine valóban szerepelni fog a IX. részben. Az Empire Magazine lapnak a bemutató után J.J. Abrams megerősítette, hogy a Sith nagyúr visszatér a következő részben, majd hozzátette, hogy mindkettőjüket [Abrams és McDiarmid] meglepte, hogy nem szivárgott ki semmi Palpatine visszatéréséről a bemutató előtt.

Palpatine uralkodó az előzmény- illetve az eredeti trilógiában kulcsfontosságú szerepet játszott a Köztársaság, a jedik bukásában, valamint a Birodalom felemelkedésében. Palpatine előbb csak a háttérből mozgatta a szálakat, majd miután új padawanra tett szert Anakin Skywalker személyében, teljesen átvette a hatalmat, s Darth Vaderrel leszámoltak az árulókkal, megöltek minden jedit a galaxisban. A karakterrel végül Darh Vader végzett a Star Wars: VI. rész – A Jedi visszatér részben, mikor levetette a Halálcsillag reaktorába. A Disney által átformált új kánonban – amire csak Star Wars Legends néven hivatkoznak – eddig nem tettek említést arra, hogy valóban meghalt-e Darth Sidious. A The Rise of Skywalker teasere után azonban már tudjuk, hogy valahogy túlélte az esést, s a Halálcsillag felrobbanását, mert ő is ott lesz a Skywalker-saga utolsó epizódjában.

A Star Wars: The Rise of Skywalker országos bemutatója 2019. december 19-én lesz.

Total
62
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

TRAILERELEMZÉS: Ezeket szúrtuk ki a Star Wars: The Rise of Skywalker teaser előzetesében

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

Több képet is bemutattak a Star Wars: The Rise of Skywalker részből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!