Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Bemutatták a Star Wars: The Rise of Skywalker első teaserét!

A Star Wars Celebration alatt végre elárulták a Star Wars: Episode IX címét és bemutatták a teaser videóját.

Percekkel korábban J.J. Abrams rendező és a Lucasfilm lerántotta a leplet a Skywalker franchise kilencedik rész címéről, ami egyszerűen csak The Rise of Skywalker alcímet kapta, utalás a Skywalker-saga utolsó részére, vagy mégsem? A stúdió korábban úgy nyilatkozott, hogy a kilencedik résszel lezárják az évtizedek óta tartó vonalat, s a jövőben a messzi-messzi galaxis új területeit fedezzük fel.

Alighanem a legjobban várt panelt láttuk percekkel korábban, hiszen Az ébredő Erő bemutatója óta mindenki arra kíváncsi, hogy kik ezek az új hősök a Skywalker érában, azonban a válaszra még egy picit várnunk kell, hiszen az első teaserből nem sokat tudtuk meg az új trilógia befejező részéről. A nagyon várt Ren lovagokat sem látjuk benne, helyettük viszont Billy Dee Williams ismét Lando Calrissiant alakítja, aki az Ezeréves Sólyom fedélzetén szeli a galaxist, Kylo Ren valóban összeszereli a sisakját, a teaser legvégén pedig egy nagyon-nagyon sejtelmes hangot hallunk, mégpedig Palpatinét, aki a teaser bemutatója után a színpadon is megjelent. A sok pletyka után Darth Sidious mégis visszatér?

A Star Wars: The Rise of Skywalker bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Egy rajongói teória szerint a Ren lovagjainak egyik tagja mandalóri harcos lehet

Kévés Bence Mihály

A Star Wars Lázadók teljesen felforgatják az Erőről és a Star Warsról kialakult képet

Kévés Bence Mihály

A Star Trek 4. írói készítik a Gyűrűk Ura sorozat forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább