Wide Screen
Filmek

Rian Johnson nem bánja, ha J.J. Abrams a IX. résszel megváltoztatja Az utolsó Jedik történéseit

A CinemaConon tették fel a kérdést Rian Johnsonnak, hogy mit gondol arról, ha J.J. Abrams átírja Az utolsó Jedik történéseit.

A Star Wars: Az utolsó Jedik bemutatója előtt az egyik legnagyobb kérdés az volt, hogy kik Rey szülei. Azonban Rian Johnson nem sokat foglalkozott a kérdéssel, Kylo Rentől választ kaptunk a kérdésre, hogy Rey szülei egyszerű roncsvadászok voltak, akik eladták lányukat, hogy vedelhessenek, most pedig jelöletlen sírban fekszenek a Jakku-i sivatagban.

Efelől a rajongók időről-időre felteszik a kérdést, hogy valóban senkik lettek volna Rey szülei, vagy létezik egy ésszerűbb magyarázat arra, hogy a lányt miért járja át annyira az Erő. Sokan nem egyeznek ki Johnson döntésével, és elfogadhatatlannak tartják a választ, míg mások úgy gondolják, hogy remek példája annak, hogy származástól függetlenül bárki képes lenyűgöző dolgokra. Kylo Ren lehet, hogy csak azért mondta ezt a lánynak, hogy átállítsa az oldalára, s még ő sem tudta az igazságot?

J.J. Abramsen most a sor, hogy megválaszolja az új trilógia kérdéseit, és még Rian Johnson döntését is megváltoztatja. A kérdést Johnsonnak szegezték a CinemaConon, hogy mit gondol arról, ha a IX. résszel átírják Az utolsó Jedik történéseit:

Volt egy pár beszélgetésem [Abrams-szel], de valójában nagyon várom, hogy a popcornommal beüljek rá az első napon, és lássam, hogyan alakulnak a dolgok. Alig bírom kivárni.

Az MTV News újságírója feltette a kérdést Johnsonnak, hogy mit szólna ahhoz, ha Abrams megváltoztatná Rey szüleiről kialakult történetet:

Mint mondtam, egyszerűen csak el akarom engedni minden várakozást. Be akarok ülni rá, szórakozni akarok a filmen. Meg akarok lepődni rajta. Izgulni akarok. Azt akarom, hogy olyan dolgokat csináljon [Abrams], amit nem vártam tőle és csak végig akarom ülni az utazást. Ez az, amiért filmekre járok.

Rian Johnson

Az utolsó Jedik vegyes visszajelzései ellenére a Disney és a Lucasfilm látott fantáziát Rian Johnsonban, s egy új trilógiával bízták meg, ami független lesz a most ismert Skywalker-családtól. A nyolcadik rész reakciói után szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy Johnson már nem dolgozik az új Star Wars-trilógián, azonban a rendező mindenkit megnyugtatott, hogy Knives Out munkái után visszatér a messzi-messzi galaxisba.

Még több a témában...

Darth Vader majdnem a tengerparton csapott össze a Lázadókkal a Zsivány Egyesben

Kévés Bence Mihály

Star Wars játék az áprilisi Gold kínálatban!

Héja Szabolcs

A Lucasfilm embere szerint ismét látható lesz Darth Vader kastélya

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon