Rian Johnson

A pletykák ellenére Rian Johnson továbbra is egy új Star Wars-trilógián dolgozik

Tegnap aggasztó hírek jelentek meg, hogy Rian Johnson már nem dolgozik a bejelentett új Star Wars-trilógián, ezt azonban a rendező gyorsan cáfolta.

Tegnap aggasztó hírek jelentek meg, hogy Rian Johnson már nem dolgozik a bejelentett új Star Wars-trilógián, ezt azonban a rendező gyorsan cáfolta.

A Lucasfilm már a Star Wars: Az utolsó Jedik bemutatója előtt bejelentett egy új Star Wars-trilógiát, ami független lesz a most ismert Skywalker-sagától. Rian Johnson rendezőre bízták az új trilógia alapjainak lefektetését, aki a messzi-messzi galaxis egy eddig ismeretlen távoli pontjára kalauzolja el a rajongókat. Röviden ez minden, amit tudunk az új projektről. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Tegnap a SuperBroMovie olyan hírekről számolt be, miszerint Rian Johnson befejezte a munkát az új trilógiával, és helyette más projekteken dolgozik. A világ rögtön felfigyelt a hírre, főként azok után, hogy a rajongók máig nem tudják elfogadni Rian Johnson egyedi nézetét a Star Wars univerzumban. De nem telt bele sok időbe, a filmrendező Twitter-odalán megcáfolta a pletykát, és elmondása szerint továbbra is teljes erejével dolgozik az új Star Wars-trilógián.

Kíváncsian várjuk az első részleteket a titkos trilógiáról, hogy miről fog szólni, kik lesznek a főszereplői, és a most ismert Skywalker-sagához képest időben hol fog elhelyezkedni. Esetleg a múlt eseményeit, vagy a közeli jövőt fogják feldolgozni a galaxis másik szegmensében? Többek között ezekre szeretnénk választ kapni az idei Star Wars Celebration rendezvényen, ahonnan élőben jelentkezünk majd, és szállítjuk a legfontosabb híreket.

2019-ben sem maradunk Star Wars-film nélkül, ugyanis J.J. Abrams éppen azon dolgozik, hogy lezárja a Darth Vader érát, és december 20-án leszállítsa a Star Wars: Episode IX részt. Legfrissebb hírek szerint heteken belül kiderül a filmcím, hogy azután áprilisban lássuk az első képkockákat a trilógia utolsó epizódjából.

Rian Johnson

Total
3
Shares
Previous Article
Jack Sparrow Johnny Depp

Távoztak a Deadpool forgatókönyvírói A Karib-tenger kalózai reboot projektről

Next Article
Halloween

Jason Blum a Halloween producere reméli, hogy még 10 folytatást kap a franchise

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!