Rian Johnson is kifejtette gondolatát Rey szüleiről [SPOILER]

A Star Wars: Az utolsó Jedik megválaszolta Az ébredő Erő egyik legnagyobb kérdését, hogy kik Rey szülei, de valóban ez a pontos magyarázat rá?

A Star Wars: Az utolsó Jedik megválaszolta Az ébredő Erő egyik legnagyobb kérdését, hogy kik Rey szülei, de valóban ez a pontos magyarázat rá?

Ha láttad Az utolsó Jediket, akkor valószínűleg millió gondolat megfordult már a fejedben arról, ahogy megválaszolták Rey szüleinek kérdését a filmben. Az elmúlt hónapokban több teóriát is olvashattatok, hogy kik lehetnek a jakkui lány szülei, amit Rian Johnson megválaszolt nekünk a nyolcadik részben, vagy mégsem?

Teóriák szóltak arról, hogy Rey is Skywalker lesz, és testvére lehet Kylo Rennek, de még arról is olvashattatok, hogy a Sith nagyúr, Darth Sidious unokája. Johnson nem bonyolította túl a filmben, egyszerűen drámai módon válaszolta meg nekünk a nagy kérdést:

Rey szülei egyszerűen egy senkik, aki eladták gyereküket, hogy vedelhessenek.

A film közepén Kylo Ren elárulja Reynek, hogy kik voltak a szülei, de most a rendező egy friss interjúban arról beszélt, hogy mit gondolt akkor, mikor azokat a sorokat írta:

Nem gondolom, hogy [Kylo Ren] hazudott abban a pillanatban. Úgy gondolom, hogy azt mondta, amit látott, és szerintem, legalábbis úgy tűnt, hogy Rey elhitte azokat abban a pillanatban. Őszintén gondoltam azokat a sorokat és nyílt reakciónak gondoltam. Most, hogy ismerjük ezeket a filmeket, azt is tudod, hogy bizonyos értelemben az egész csak nézőpont kérdése. Tudjátok, nem veszek részt a következő film írásában, azt J.J. Abrams és Chris Terio készíti, vagyis tisztázni akarom, nem vagyok benne biztos, hogy miként fog megoldódni a történet. Számomra a fontos rész azt mondta, hogy az egy őszinte vallomás volt, én úgy érzem. Nem tudom, de én abban hiszek.

El kell fogadnunk, hogy Johnson a filmben semmit sem vésett kőbe, tehát most Abramsen és Terion a sor, hogy képesek-e elfogadni Johnson történetét, vagy átírják, és csavart hoznak a Star Wars 9. részbe.

Total
0
Shares
Previous Article
Rey

Rengeteg kimaradt jelenet van Az utolsó Jedikhez

Next Article

Megvan a Star Wars 9. rész munkacíme!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!