Wide Screen
Image default
Filmek

A Star Wars: Skywalker korából többet megtudunk majd Rey szüleiről

Daisy Ridley véleménye szerint a rajongók miután megnézték a Star Wars: Skywalker korát, okosabbak lesznek Rey szüleivel kapcsolatban.

Daisy Ridley véleménye szerint a rajongók miután megnézték a Star Wars: Skywalker korát, okosabbak lesznek Rey szüleivel kapcsolatban.

A Star Wars: Az ébredő Erő óta az egyik legvitatottabb téma, hogy kik lehetnek Rey szülei, amire Rian Johnson Az utolsó Jedikben próbált választ adni, de az nem mindenkinek nyerte el tetszését, így most J.J. Abramsen a sor, hogy pontot tegyen az ügyre, s egyszer és mindenkorra lezárja a témát. És erre most úgy tűnik, hogy minden esélye meg is lesz, hiszen Daisy Ridley véleménye szerint a Skywalker-saga utolsó fejezete erre is válasszal szolgál decemberben.

Rian Johnson nemes egyszerűséggel „senkiknek” nevezte az ifjú padawan szüleit, akik szimplán eladták lányukat, hogy vedelhessenek, most pedig jelöletlen sírban fekszenek valahol a Jakkun. A döntés rendkívül megosztó volt a rajongók körében, néhányan elfogadták, de többségük válaszokat követelnek a stúdiótól. A USA Today készített interjút Ridley színésznővel, bár sokkal nem lettünk okosabbak, de azt megtudtuk, hogy Abrams mit mondott neki néhány hónappal ezelőtt:

[J.J. Abrams] azt mondta, hogy választ kapunk a kérdésre. Tehát a film végére tudni fogod mi az igazság.

Tavaly Simon Peggtől megtudtuk, hogy Abramsnak határozottan más tervei voltak Rey szüleivel, mint Johnsonnak, ugyanakkor Abrams rendkívül elégedett volt azzal, ahogy rövidre zárták a témát Az utolsó Jedikben. Elképzelhető tehát, hogy Abrams csak jobban beleássa magát abba a témába, és megtudjuk, hogy mi történt a szüleivel, miért adták el, nem pedig átírják a történetet.

Bárhogy is alakuljon, december 19-én kiderül, ugyanis akkor mutatják be a Star Wars: Skywalker korát.

Star Wars: Skywalker kora

Még több a témában...

J.J. Abrams gondozásában jöhet az új Constantine-film

Vigh Martin

Összesen hány fénykardot forgatott Rey a Star Wars-folytatástrilógiában?

Kévés Bence Mihály

A Star Wars-folytatástrilógiában egyszer sem mondták ki a franchise legfontosabb karakterének nevét

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat