J.J. Abramsnek határozottan más elképzelése volt Rey szüleiről

Simon Pegg egy interjúban megerősítette, hogy Rian Johnsonnal ellentétben J.J. Abrams máshogy képzelte el Rey szüleinek kérdését.

Simon Pegg egy interjúban megerősítette, hogy Rian Johnsonnal ellentétben J.J. Abrams máshogy képzelte el Rey szüleinek kérdését.

Nem úgy sikerült a Star Wars: Az utolsó Jedik bemutatása, ahogy azt a Disney előzetesen gondolta. Rian Johnson filmje sok szempontból is különleges volt, és merőben más irányt vett, mint amit J.J. Abrams 2015-ben elkezdett Az ébredő Erővel. Így hát most a rajongók most abban bízhatnak, hogy Abrams képes lesz méltó befejezéssel zárni az új Star Wars-trilógiát.

Az utolsó Jedik ugyan próbálta megválaszolni a trilógia egyik legnagyobb kérdését, hogy kik lehetnek Rey szülei, amit Rian Johnson részben megválaszolt nekünk a filmben – senkik voltak, akik eladták lányukat, hogy vedelhessenek -, de ez sok rajongónak akkor sem tetszett. A film egyik nagy csavarja volt Rey szüleinek megválaszolása, miközben sokan meglepődtek a kapott válaszon, de ez még változhat a folytatásban. Johnson korábban már elmondta, hogy megbánta ezt a döntést, így most Abramsé a döntés, hogy kíván-e élni az igazi válasz lehetőségével, és valami nagy dologgal előállni. Persze nem ez az egyetlen téma, amit elővehetnek a Star Wars: 9. részben, hiszen nyitott kérdés még a Ren Lovagok, de a Star Wars Lázadók sorozat egyik epizódja után Snoke legfőbb vezér is visszatérése is nyitott. De érdekes lehet az is, hogy miként szeretnék Leiát elbúcsúztatni a filmben.

Total
0
Shares
Previous Article

Elcsúsztatták a Terminator 6. bemutatóját

Next Article

Dobjatok el mindent, új Végtelen háború tévészpotot mutattak be

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!