Főoldal Filmek J.J. Abramsnek határozottan más elképzelése volt Rey szüleiről
Filmek

J.J. Abramsnek határozottan más elképzelése volt Rey szüleiről

Simon Pegg egy interjúban megerősítette, hogy Rian Johnsonnal ellentétben J.J. Abrams máshogy képzelte el Rey szüleinek kérdését.

731

Simon Pegg egy interjúban megerősítette, hogy Rian Johnsonnal ellentétben J.J. Abrams máshogy képzelte el Rey szüleinek kérdését.

Nem úgy sikerült a Star Wars: Az utolsó Jedik bemutatása, ahogy azt a Disney előzetesen gondolta. Rian Johnson filmje sok szempontból is különleges volt, és merőben más irányt vett, mint amit J.J. Abrams 2015-ben elkezdett Az ébredő Erővel. Így hát most a rajongók most abban bízhatnak, hogy Abrams képes lesz méltó befejezéssel zárni az új Star Wars-trilógiát.

Az utolsó Jedik ugyan próbálta megválaszolni a trilógia egyik legnagyobb kérdését, hogy kik lehetnek Rey szülei, amit Rian Johnson részben megválaszolt nekünk a filmben – senkik voltak, akik eladták lányukat, hogy vedelhessenek -, de ez sok rajongónak akkor sem tetszett. A film egyik nagy csavarja volt Rey szüleinek megválaszolása, miközben sokan meglepődtek a kapott válaszon, de ez még változhat a folytatásban. Johnson korábban már elmondta, hogy megbánta ezt a döntést, így most Abramsé a döntés, hogy kíván-e élni az igazi válasz lehetőségével, és valami nagy dologgal előállni. Persze nem ez az egyetlen téma, amit elővehetnek a Star Wars: 9. részben, hiszen nyitott kérdés még a Ren Lovagok, de a Star Wars Lázadók sorozat egyik epizódja után Snoke legfőbb vezér is visszatérése is nyitott. De érdekes lehet az is, hogy miként szeretnék Leiát elbúcsúztatni a filmben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

A Skywalker kora bemutatója után 5 évvel választ kaptunk, mit jelent Rey sárga fénykardja

Rey sárga fénykardja után hamarosan több színben is láthatjuk a Jedik fegyverét.

Star Wars: Az ébredő Erő
Filmek

Daisy Ridley felidézte, hogy J.J. Abrams milyen tanáccsal látta el a Star Wars forgatása alatt

Daisy Ridley több nehézséggel is küzdött a Star Wars forgatása során.