Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Star Wars Lázadók teljesen felforgatják az Erőről és a Star Warsról kialakult képet

Lehet, hogy nem mindent tudtunk az Erőről, és segítségével még az időben is képesek vagyunk utazni? Nos, ezt igazolta a legújabb Lázadók rész.

Lehet, hogy nem mindent tudtunk az Erőről, és segítségével még az időben is képesek vagyunk utazni? Nos, ezt igazolta a legújabb Lázadók rész.

Elképzelhető, hogy J.J. Abrams a Star Wars 9. rész rendezője időutazással oldja meg a Star Wars: Az utolsó Jedik problémáit? Lehetséges, hogy az időutazás is helyet kap a Csillagok háborúja hivatalos kánonjában, miután a Star Wars Lázadók című animációs sorozatban a készítők érinttették a témát.

Az időutazás ötlete nem most merült fel a Star Wars univerzumban, de a Lázadók volt az első olyan hivatalos darab, ami kimondta, hogy az Erőt segítségül lehet hívni az időutazásra is. Vannak olyan rajongók, akik úgy vélik, hogy Luke a Dabobah bolygón töltött kiképzése során meghajlította az időt, merthogy sokkal többnek tűnt Yoda mesternél eltöltott idő, mint Han, Leia, Chewbacca és C-3PO kalandja a Bespin-en. Azonban erre bizonyítékot soha sem kaptunk, eddig!

A Lázadók múltheti epizódjában, az Egy Világ a világok között című részben Ezra felfedezte, hogy valójában a Lothal-i Jedi Templom egy portál az idő és a tér között. Miután Ezra belépett a portálba, különféle hangok vették őt körbe, sok ismerős karakter hangját is halljuk, köztük olyan jövőbeli karakterkét, mint Reyét vagy Kylo Renét. Ez hogy lehetséges, mikor Az ébredő Erő eseményei jóval a Lázadók után játszódik? Csak és kizárólag úgy, hogy Ezra utazott az időben.

Ezra a portálban tanúja annak a harcnak is, amit Darth Vader és Ahsoka vívott egy korábbi részben. Tovább megyünk, ez a portál arra is képes, hogy megmentsünk személyeket az időben, mert látjuk, amint Ezra kihúzza Ahsokát az idősávból, így megmentve az egykori padawant a Sötét nagyúrtól. Hogy ez mit jelent? A portál segítségével bárki képes manipulálni az időt, így akár még Han Solo is megmenthető Kylo Ren fénykardjától. Valószínűleg erre nem kerül majd sor a kilencedik részben, de ezzel a tudással J.J. Abrams és Chris Terrio társíró számos kérdést megválaszolhat a rajongóknak, és még az sem kizárt, hogy Rian Johnson vagy éppen a Trónok harca alkotói új epizódjaiban találkozunk ezzel a portállal.

Még több a témában...

A Skywalker kora egy fontos része kaszát kapott Rey új fénykardjával kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora eredetileg megmutatta volna, ahogy Kylo Ren rátalál Palpatine uralkodóra Curuscant romjain

Kévés Bence Mihály

Akár így is kinézhetett volna a Skywalker kora közkedvelt karaktere, Babu Frik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat