Wide Screen
Image default
Filmek

A Trónok harca készítői új Star Wars-filmeket készítenek

Rian Johnson rendező új Star Wars-trilógiája után újabb Csillagok háborúja filmeket jelentettek be, ezúttal a legnépszerűbb sorozat két rendezőjével vállvetve.

A héten a Lucasfilm bejelentette, hogy a Trónok harca készítői, David Benioff és D.B. Weiss készek arra, hogy új Star Wars-filmeket írjanak és rendezzenek. A bejelentésből az is kiderült, hogy ezek az új részek szintén nem állnak majd kapcsolatban a Skywalker-család epizódjaival, sőt, még Rian Johnson által elképzelt új trilógiával sem mutatnak kapcsolatot.

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnökének hivatalos közleményében az alábbi sorok olvashatóak:

David és Dan mai napig az egyik legjobb történetmesélők. Komplex karakterek, mély történetek és gazdag mitológiák új terepére látogatunk majd el, ami hihetetlen izgalmakat tartogat majd a Csillagok háborújának.

Benioff és Weiss is kiadott egy hivatalos közleményt, melyben megerősítették, hogy egészen a Trónok harca sorozat befejező részéig nem fognak dolgozni az új Star Wars-filmeken:

1977 nyarán elutaztunk egy messzi-messzi galaxisba, és azóta álmodunk arról, hogy egyszer filmet forgassunk. Nagy megtiszteltetésnek érezzük, ugyanakkor egy kicsit megijeszt a felelősség is. Nagyon izgatottak vagyunk, és a Trónok harca befejező évada után kezdünk el dolgozni a filmeken.

Az új trilógiája mellett már tervezés alatt áll az önálló Obi-Wan Kenobi-film is, amiről Stephen Daldry mesélt még tavaly augusztusban, de a hírek szerint a Boba Fett-filmről sem tett le a stúdió, arra is van esély.

Még több a témában...

Ron Howad majdnem készített egy másik Star Wars-filmet is

Kévés Bence Mihály

[D23] Bemutatót kapott az élőszereplős Dumbo-mozifilm

Kévés Bence Mihály

Mi minden derült ki a Star Wars: Episode IX kiszivárgott képeiről?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább