x
Filmek

Milyen hosszú lesz a Star Wars: Skywalker kora?

A Skywalker kora soundtrackje árulkodott a Skywalker-saga utolsó darabjának hosszáról?

Milyen hosszú lesz a Star Wars: Skywalker kora?
  • Publishedaugusztus 11, 2019

A Skywalker kora soundtrackje árulkodott a Skywalker-saga utolsó darabjának hosszáról?

Tavasszal már bemutatták a Star Wars: Skywalker kora első teaser előzetesét a Chicago-i Star Wars Celebrationön, valamint a Disney megerősítette, hogy J.J. Abrams visszahozza a kilencedik részben a Ren lovagjait, akiket csak futólagosan érintettek a Star Wars: Az ébredő Erőben, továbbá bemutatkoznak a Sith Trooperek is.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Több pletykát is olvashattunk már a filmről, olyanról is beszéltek, annyira elnyújtják a történetet, hogy csak két részben tudják majd bemutatni, most azonban ezt a pletykát megcáfolni látszik, hiszen a legfrissebb hírek szerint a történet közel sem lesz olyan hosszú, mint a Bosszúállók: Végjáték volt.

Történt ugyanis múlt héten, hogy a világhírű John Williams zeneszerző és testvére, Don Williams összeültek, hogy megvitassák a film zenei összeállítását. Don elmondása szerint John összesen 135 percnyi zenével készül, azonban ez még nem jelenti, hogy a film nem lehet hosszabb annál.

[penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Don Williams”]Ez az elejétől a végéig tartó zenei összeállítás. Négy napot dolgoztunk vele, és csak a felszínt karcoltuk. [/penci_blockquote]

Ha mindez igaz, akkor a IX. rész nem fogja megdönteni Az utolsó Jedik két óra és harminchárom percét, ami rekordnak számít a franchise történelmében, hanem Az ébredő Erő hosszával megegyező epizóddal búcsúztatjuk az új trilógiát. Természetesen a sótartót tartsuk a kezünk ügyében, mert ebben a pontban ezek pusztán csak pletykák, nem hivatalos információk. Talán augusztus 23-án többet megtudunk majd, hiszen a Disney akkor tartja a D23 Expót, ahol a Marvel Studios mellett a Star Wars: Skywalker kora is ott lesz, méghozzá teljesen új előzetessel érkezik a rendező és a stáb.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Star Wars: Skywalker kora

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.