Wide Screen
Image default
Pletykák

Milyen hosszú lesz a Star Wars: Skywalker kora?

A Skywalker kora soundtrackje árulkodott a Skywalker-saga utolsó darabjának hosszáról?

Tavasszal már bemutatták a Star Wars: Skywalker kora első teaser előzetesét a Chicago-i Star Wars Celebrationön, valamint a Disney megerősítette, hogy J.J. Abrams visszahozza a kilencedik részben a Ren lovagjait, akiket csak futólagosan érintettek a Star Wars: Az ébredő Erőben, továbbá bemutatkoznak a Sith Trooperek is.

Több pletykát is olvashattunk már a filmről, olyanról is beszéltek, annyira elnyújtják a történetet, hogy csak két részben tudják majd bemutatni, most azonban ezt a pletykát megcáfolni látszik, hiszen a legfrissebb hírek szerint a történet közel sem lesz olyan hosszú, mint a Bosszúállók: Végjáték volt.

Történt ugyanis múlt héten, hogy a világhírű John Williams zeneszerző és testvére, Don Williams összeültek, hogy megvitassák a film zenei összeállítását. Don elmondása szerint John összesen 135 percnyi zenével készül, azonban ez még nem jelenti, hogy a film nem lehet hosszabb annál.

Ez az elejétől a végéig tartó zenei összeállítás. Négy napot dolgoztunk vele, és csak a felszínt karcoltuk. 

Don Williams

Ha mindez igaz, akkor a IX. rész nem fogja megdönteni Az utolsó Jedik két óra és harminchárom percét, ami rekordnak számít a franchise történelmében, hanem Az ébredő Erő hosszával megegyező epizóddal búcsúztatjuk az új trilógiát. Természetesen a sótartót tartsuk a kezünk ügyében, mert ebben a pontban ezek pusztán csak pletykák, nem hivatalos információk. Talán augusztus 23-án többet megtudunk majd, hiszen a Disney akkor tartja a D23 Expót, ahol a Marvel Studios mellett a Star Wars: Skywalker kora is ott lesz, méghozzá teljesen új előzetessel érkezik a rendező és a stáb.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Star Wars: Skywalker kora

Még több a témában...

Premierdátumot kapott a Star Wars: Episode IX és a következő Indiana Jones

John Boyega boldog, hogy J.J. Abrams rendezi a Star Wars: 9. részt

Kévés Bence Mihály

Bemutatták a Star Wars: The Rise of Skywalker első teaserét!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább