Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Disney megerősítette a Ren lovagjai visszatérését a Star Wars: Skywalker kora részben

Egy egész galéria új képet kaptunk a Star Wars: Skywalker kora forgatásáról, amely több karakter visszatérését is megerősítette.

A Lucasfilm az idei Star Wars Celebration alatt rántotta le a leplet az első előzetesről, valamint néhány fotót a kulisszák mögüli fotót is mutattak a rajongóknak, de azokat össze sem lehet hasonlítani a legújabb fényképekkel. Kora délután a Vanity Fair előbb két borítót osztott meg a Skywalker-saga kilencedik részéről, majd később Annie Leibovitz több forgatási képet is közzétett a forgatásról. Leibovitz 2015-ben csatlakozott a stábhoz, így nem meglepő, hogy J.J. Abrams mellett ő is visszatért a franchisehoz, akinek köszönhetően már tudtuk, hogy fény derül a Ren Lovagok rejtélyére a legújabb részben.

Nincs több kérdés afelől, hogy Keri Russel kit játszik a történet befejező részében, ugyanis a Disney megnevezte Zorri Bliss karakterét. A karakter megjelenése félelmetesen, és szemmel láthatóan a Boba Fett vonalat szeretnék továbbvinni. A képek egy másik pletykát is megerősítettek, miszerint végre bemutatják a Ren lovagjait a filmben. Kylo Ren lovagjaival még Az ébredő Erőben találkoztunk futó pillanat erejéig, Az utolsó Jedikből teljesen kihagyták őket, de a képek alapján egyértelmű, hogy kulcsszerepet játszanak a folytatásban.

A képeket elnézve elsőre úgy tűnhet, mintha a Jakkun járnánk, de nem. Ez egy új helyszín lesz, amit Passaana-nak hívnak, a jelenetek többségét pedig Jordániában forgatták. Keri Russell mellett Richard E. Grant karakterét is leleplezték, egy Pryde nevezetű tábornokot alakít a filmvásznon. A fotókból tisztán kivehető, hogy az új trilógia főszereplői újra egymásra találnak, miután Rian Johnson elválasztotta őket a VIII. részben, miközben az egyik képen Finn mellett a Celebrationön bejelentett Naomi Ackie karakterét, Jannah-t is látjuk feltűnni. Róla a rajongók azt feltételezik, hogy Lando Calrissian lánya lehet, de ezt nem erősítették meg.

A képsorozat talán legizgalmasabb képe az, amelyen Rey és Kylo Ren harcol egymással. A készítők elárulták a lapnak, hogy a két karakter között jóval több kapcsolat van, mint amit eddig gondoltunk, ugyanakkor nem szerelmi kapcsolatra kell gondolni. A franchise két legendás karaktere, Luke Skywalker és Carrie Fisher is feltűnik majd a filmben, utóbbi esetében Az ébredő Erőnél fel nem használt jeleneteket fogják használni, ezért aligha kap nagy szerepet a történetben, de hogy Lukenak milyen sorsot szánt J.J. Abrams, nem tudni. A jedimestert R2-D2-vel közösen ábrázolták, a háttérben pedig mintha azt az égő roncsot látnánk, amiről mesélt a VIII. részben is. Csaknem egy újabb visszaemlékezést látunk majd?

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 20-án lesz.

Még több a témában...

A Skywalker kora végén a nagy fordulatot Rey-jel már Az ébredő Erő előtt megvitatták

Kévés Bence Mihály

Több Disney film is új premierdátumot kapott, köztük a Mulan, a Dzsungeltúra és az Indiana Jones 5.

Kévés Bence Mihály

George Lucas szava sokakat sokkolni fog, amit megosztott Palpatine uralkodóról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat