Wide Screen
Image default
Filmek

Két részes lehet a Star Wars: Episode IX?

Egy szóbeszéd szerint a franchise leghosszabb darabjáról lesz szó, ezért J.J. Abramsék akár két részre is bonthatják a trilógia befejező részét.

Lehet, hogy nem érjük be egy kilencedik résszel a Skywalker-sagában, mert a legújabb hírek szerint annyira elnyújtják majd a következő részt, hogy akár kétrészes is lehet. Arra jó esély van, hogy valóban a Star Wars-filmek leghosszabb darabja lesz, de eddig arra még nem volt példa, hogy két darabban mutassanak be egy trilógia részt.

Már követni sem bírjuk, hogy hány karakter tűnik majd fel a kilencedik részben, a régi szereplők között visszatér Mark Hamill, Carrie Fisher korábban fel nem használt jeleneteit is látjuk, Billy Dee Williams, az eredeti Lando Calrissian is visszatér, magyarán a régi csapatból egyedül csak Han Solo (Harrison Ford) marad ki, merthogy őt megölte Kylo Ren (Adam Driver) Az ébredő Erőben. És ne feledkezzünk meg az új szereplőkről sem, illetve a frissen igazolt színészekről, köztük Keri Russellről, akinek karakteréről az első percekről pletykálták, hogy egy a kánonból törölt bérgyilkost alakít majd. Szóval valóban nem aprózzák el, és mindent beleadnak a befejező részben, de elég lesz ez a mainstream rajongóknak?

A franchise leghosszabb darabja jelenleg a sokat kritizált Rian Johnson-féle Az utolsó Jedik a maga 2 óra 32 percével, de ezen könnyen túllőhetnek Abramsék az Episode IX résszel. A Disney és a Lucasfilm eszméletlen titoktartás és szigor mellett forgatja egy hete a következő részt, amivel reméljük, hogy méltó befejezést kap az évtizedeken át tartó Skywalker-saga története. A Star Wars: 9. rész bemutatójára 2019. december 20-án kerül sor.

Még több a témában...

Kiszivárgott a Star Wars: Episode IX nyitójelenete?

Kévés Bence Mihály

Nézd meg magyarul a Szépség és a szörnyeteg előzetesét

Kévés Bence Mihály

Ewan McGregor eredetileg lemondott Obi-Wan Kenobi szerepéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon