Főoldal Filmek Két részes lehet a Star Wars: Episode IX?
Filmek

Két részes lehet a Star Wars: Episode IX?

Egy szóbeszéd szerint a franchise leghosszabb darabjáról lesz szó, ezért J.J. Abramsék akár két részre is bonthatják a trilógia befejező részét.

877
Star Wars: Az ébredő Erő

Egy szóbeszéd szerint a franchise leghosszabb darabjáról lesz szó, ezért J.J. Abramsék akár két részre is bonthatják a trilógia befejező részét.

Lehet, hogy nem érjük be egy kilencedik résszel a Skywalker-sagában, mert a legújabb hírek szerint annyira elnyújtják majd a következő részt, hogy akár kétrészes is lehet. Arra jó esély van, hogy valóban a Star Wars-filmek leghosszabb darabja lesz, de eddig arra még nem volt példa, hogy két darabban mutassanak be egy trilógia részt.

Már követni sem bírjuk, hogy hány karakter tűnik majd fel a kilencedik részben, a régi szereplők között visszatér Mark Hamill, Carrie Fisher korábban fel nem használt jeleneteit is látjuk, Billy Dee Williams, az eredeti Lando Calrissian is visszatér, magyarán a régi csapatból egyedül csak Han Solo (Harrison Ford) marad ki, merthogy őt megölte Kylo Ren (Adam Driver) Az ébredő Erőben. És ne feledkezzünk meg az új szereplőkről sem, illetve a frissen igazolt színészekről, köztük Keri Russellről, akinek karakteréről az első percekről pletykálták, hogy egy a kánonból törölt bérgyilkost alakít majd. Szóval valóban nem aprózzák el, és mindent beleadnak a befejező részben, de elég lesz ez a mainstream rajongóknak?

A franchise leghosszabb darabja jelenleg a sokat kritizált Rian Johnson-féle Az utolsó Jedik a maga 2 óra 32 percével, de ezen könnyen túllőhetnek Abramsék az Episode IX résszel. A Disney és a Lucasfilm eszméletlen titoktartás és szigor mellett forgatja egy hete a következő részt, amivel reméljük, hogy méltó befejezést kap az évtizedeken át tartó Skywalker-saga története. A Star Wars: 9. rész bemutatójára 2019. december 20-án kerül sor.

dan mindel abrams mini

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az ördög Pradát visel
Filmek

A Disney elkészíti Az ördög Pradát visel folytatását

Visszatérhetünk Meryl Streep oldalán a divat világába.

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

George Lucas is ad tanácsokat a Star Wars: Új Jedi Rend rendezőjének

Rey az új Jedi Akadémia létrehozásán fáradozik majd.

Vaiana Moana
Filmek

Kiszemelték az élőszereplős Vaiana főszereplőjét

Az új változatban nem tér vissza Auli'i Cravahlo.