BRÉKING: Lando Calrissian visszatér a Star Wars: Episode IX-ben

Billy Dee Williams megerősítette, hogy Lando Calrissian szerepében visszatér a Star Wars: Episode IX részben.

Billy Dee Williams megerősítette, hogy Lando Calrissian szerepében visszatér a Star Wars: Episode IX részben.

A The Hollywood Reporter elsőként erősített meg egy korábbi pletykát, miszerint 35 év után Billy Dee Williams visszatér legendás szerepében a Star Wars-trilógia befejező részében. Úgy tűnik, a készítők Leia, Luke és Han elvesztése után szeretnének hűek maradni az eredeti trilógiához, s olyan karakterrel bemutatni jövő decemberben a kilencedik részt, aki szorosabb kapcsolatot ápol a rajongókkal.

Williams az 1980-ban bemutatott A Birodalom visszavágban mutatkozott be, s lett rögtön a rajongók egyik kedvenc karaktere. Lando természetesen visszatért az 1983-ban debütált A Jedi visszatérben is, amelyben még az ötödik résznél is fontosabb szerepet kapott, ő vezette a Lázadók flottáját az új Halálcsillag elpusztításakor. Azóta a karaktert számos videójátékban és sorozatban láttuk, beleértve a Star Wars Lázadók animációs sorozatot és a Star Wars: Battlefront játéksorozatokat, de filmben csak jövőre J.J. Abrams által írt és rendezett Star Wars: 9. részben tér vissza a mozikba.

A Skywalker-saga következő rész forgatását július hónap végén kezdik, melyben visszatér Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), Poe Dameron (Oscar Isaac), Kylo Ren (Adam Driver) és a többiek, illetve egy frissen igazolt új női színésznő, Keri Russell, akinek szerepéről nem sokat tudni, még azt sem, hogy az Ellenállás táborát, vagy az Első Rend erőit erősíti majd a 2019. decemberében érkező végső összecsapásban.

Total
0
Shares
Previous Article

A Marvel Moziverzum bevétele meghaladta a 17 milliárd dollárt világszerte

Next Article
Thanos Végtelen Kesztyű

Súlyosabb a Végtelen háború kimenete, mint azt gondoltuk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!