Főoldal Filmek Billy Dee Williams visszatérhet a Star Wars: Episode IX-ben
Filmek

Billy Dee Williams visszatérhet a Star Wars: Episode IX-ben

Billy Dee Williams fia spoilerezett, hogy apja újra Lando Calrissian lehet a Star Wars: Episode IX-ben.

718

Billy Dee Williams fia spoilerezett, hogy apja újra Lando Calrissian lehet a Star Wars: Episode IX-ben.

Valamikor a hét elején jelent meg az újabb pletyka – korábban is lehetett már hallani a visszatérésről -, hogy Billy Dee Williams ott lesz J.J. Abrams által írt és rendezett Star Wars-trilógia befejező részében. A színész fia, Cory Dee Williams most azt állítja, hogy édesapja Lando Calrissian szerepében visszatér a Skywalker-család utolsó részében.

Lando kulcsfontosságú szerepet kapott A Birodalom visszavágban és A Jedi visszatérben, de ennek ellenére a folytatásokból kifelejtették, s csak az idei antológiafilmben tűnt fel újra, igaz ott Donald Glover színész játszotta a karaktert, ám a Twitteren megjelent hír szerint Abrams és Chris Terio ismét szerepet szán az eredeti trilógia színészének. (Sajnos azóta a tweet törlődött.)

Cory Dee Williams arra kéri most a rajongókat, hogy ne keressék őt ezzel a kéréssel, mert semmit sem tud megerősíteni, vagy cáfolni, és kissé tanácstalan is most a témában. Nagyon érdekes fordulatot vehet a kilencedik rész, ugyanis egy másik pletyka is megjelent korábban, ami a Hutt család visszatéréséről szólt, vagyis a Lucasfilm a gyökerekhez nyúl vissza, s azzal szeretnék visszaszerezni a hitüket vesztett rajongókat. A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...