Billy Dee Williams ismét Lando Calrissian lehet a Star Wars: Episode IX-ben?

Egészen meglepő hír terjeng a világhálón, melyek arról árulkodnak, hogy Billy Dee Williams visszatér a Skywalker-saga következő részében.

Egészen meglepő hír terjeng a világhálón, melyek arról árulkodnak, hogy Billy Dee Williams visszatér a Skywalker-saga következő részében.

Múlt héten mutatták be Solo: Egy Star Wars-történetet, amelyben a rajongók egyik kedvenc karaktere Lando Calrissian is visszatért, de ezúttal Donald Glover főszerepében. Ha a kritikusok valamiben egyetértenek, akkor az az, hogy Glover remekül alakítja a csempész, szerencsejátékos és lázadó hőst a spin-offban, de elképzelhető, hogy a karaktert a jövőben is látjuk egy filmben, hiszen a legújabb hírek szerint J.J. Abrams Star Wars: 9. részében felbukkan az eredeti színész játékában.

Williams múlthétvégén a MegaCon vendége volt, amiről az esemény hivatalos Twitter-fiókján jelent meg egy egészen érdekes hír. A bejegyzésből úgy tűnik, mintha a színész visszatérésre készülne, hiszen heti háromszori edzésen vesz részt, és új diétát is előírtak neki.

Tekintettel arra, hogy Mark Hamill, Carrie Fisher és Harrison Ford is edzéssel és diétával készültek a 2015-ös Star Wars: Az ébredő Erő forgatására, úgy könnyen elképzelhető, hogy Dee Williams is visszatér a trilógia befejező részében.

Total
0
Shares
Previous Article

Lesújtó számokat produkált a Solo: Egy Star Wars-történet az első hétvégén

Next Article
Obi-Wan Kenobi

[SPOILER] visszatér az Obi-Wan Kenobi spin-offban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!