Főoldal Filmek Keri Russell is csatlakozhat a Star Wars: Episode IX szereplőgárdájához
Filmek

Keri Russell is csatlakozhat a Star Wars: Episode IX szereplőgárdájához

A Foglalkozásunk: amerikai című sorozat sztárja, Keri Russell kulcsszerepet kaphat J.J. Abrams Star Wars-trilógia befejező részében.

751

A Foglalkozásunk: amerikai című sorozat sztárja, Keri Russell kulcsszerepet kaphat J.J. Abrams Star Wars-trilógia befejező részében.

A legfrissebb hírek szerint a Lucasfilm kinézte magának Keri Russellt a következő Star Wars-film egy kulcsfontosságú szerepére. A színésznő korábban már dolgozott együtt J.J. Abrams rendezővel a Mission: Impossible 3 forgatásán, és most úgy tűnik, hogy ismét közös projekten fognak dolgozni, de nem is akármilyenen, hanem a világ egyik legértékesebb és legismertebb franchiseának a 9. részén.

A Variety úgy tudja, hogy A majmok bolygója: Forradalom színésznője, Keri Russell hamarosan csatlakozik a Star Wars: Episode IX stábjához, habár a stúdió hivatalosan ezt nem erősítette meg. Nagyon úgy fest, hogy Abrams és a Lucasfilm több színésznőt is meghallgatott az elmúlt hónapokban, de Russell lett a befutó egy új vezető női karakter szerepére, azonban a hírek szerint augusztusig további két másik színésznőt fognak beválogatni a csapatba. Ezen annyira nem is lepődünk meg, hiszen több pletyka is megjelent, hogy a folytatásban a női karaktereké lesz a főszerep.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars
Filmek

Megváltozott James Mangold készülő Star Wars: A Jedik hajnala alcíme?

Egy biztos, a Star Wars: A Jedik hajnala az első Jedi történetét...

Sorozatkritikák

Star Wars: Birodalmi históriák kritika

Újabb animációs antológiasorozat érkezett a Star Wars világából, ezúttal Morgan Elsbeth és...

Sorozatkritikák

Star Wars: Rossz Osztag kritika

Milyen lett a legújabb Star Wars animációs sorozat?