Wide Screen
Image default
Filmek

Keri Russell is csatlakozhat a Star Wars: Episode IX szereplőgárdájához

A Foglalkozásunk: amerikai című sorozat sztárja, Keri Russell kulcsszerepet kaphat J.J. Abrams Star Wars-trilógia befejező részében.

A legfrissebb hírek szerint a Lucasfilm kinézte magának Keri Russellt a következő Star Wars-film egy kulcsfontosságú szerepére. A színésznő korábban már dolgozott együtt J.J. Abrams rendezővel a Mission: Impossible 3 forgatásán, és most úgy tűnik, hogy ismét közös projekten fognak dolgozni, de nem is akármilyenen, hanem a világ egyik legértékesebb és legismertebb franchiseának a 9. részén.

A Variety úgy tudja, hogy A majmok bolygója: Forradalom színésznője, Keri Russell hamarosan csatlakozik a Star Wars: Episode IX stábjához, habár a stúdió hivatalosan ezt nem erősítette meg. Nagyon úgy fest, hogy Abrams és a Lucasfilm több színésznőt is meghallgatott az elmúlt hónapokban, de Russell lett a befutó egy új vezető női karakter szerepére, azonban a hírek szerint augusztusig további két másik színésznőt fognak beválogatni a csapatba. Ezen annyira nem is lepődünk meg, hiszen több pletyka is megjelent, hogy a folytatásban a női karaktereké lesz a főszerep.

Még több a témában...

A leforgatott akciójelenetek 90%-a belekerült a Skywalker korába

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora regény írója elmagyarázta, miért olyan fontos, hogy Rey a Skywalker nevet használja

Kévés Bence Mihály

A Skywalker kora regényváltozatából kiderült, Palpatine hogyan maradhatott életben a reaktorrobbanás után

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon