Keri Russell is csatlakozhat a Star Wars: Episode IX szereplőgárdájához

A Foglalkozásunk: amerikai című sorozat sztárja, Keri Russell kulcsszerepet kaphat J.J. Abrams Star Wars-trilógia befejező részében.

A Foglalkozásunk: amerikai című sorozat sztárja, Keri Russell kulcsszerepet kaphat J.J. Abrams Star Wars-trilógia befejező részében.

A legfrissebb hírek szerint a Lucasfilm kinézte magának Keri Russellt a következő Star Wars-film egy kulcsfontosságú szerepére. A színésznő korábban már dolgozott együtt J.J. Abrams rendezővel a Mission: Impossible 3 forgatásán, és most úgy tűnik, hogy ismét közös projekten fognak dolgozni, de nem is akármilyenen, hanem a világ egyik legértékesebb és legismertebb franchiseának a 9. részén.

A Variety úgy tudja, hogy A majmok bolygója: Forradalom színésznője, Keri Russell hamarosan csatlakozik a Star Wars: Episode IX stábjához, habár a stúdió hivatalosan ezt nem erősítette meg. Nagyon úgy fest, hogy Abrams és a Lucasfilm több színésznőt is meghallgatott az elmúlt hónapokban, de Russell lett a befutó egy új vezető női karakter szerepére, azonban a hírek szerint augusztusig további két másik színésznőt fognak beválogatni a csapatba. Ezen annyira nem is lepődünk meg, hiszen több pletyka is megjelent, hogy a folytatásban a női karaktereké lesz a főszerep.

Total
0
Shares
Previous Article
John Wick

Keanu Reeves elárulta a John Wick 3. címét

Next Article

Nick Fury 25 évvel fiatalabbként tér vissza a Marvel kapitányban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!