Főoldal Filmek A Star Wars: 9. rész egy az eredeti kánonból kitett karaktert készül felvonultatni?
Filmek

A Star Wars: 9. rész egy az eredeti kánonból kitett karaktert készül felvonultatni?

A pletykák szerint J.J. Abrams egy olyan női karaktert készül bemutatni a Star Wars: Episode IX-ben, amit anno kitettek a kánonból.

849
Star Wars: Episode IX

A pletykák szerint J.J. Abrams egy olyan női karaktert készül bemutatni a Star Wars: Episode IX-ben, amit anno kitettek a kánonból.

A legfrissebb hírek szerint J.J. Abrams rendező arra készül, hogy a Skywalker-saga utolsó részében bemutatja nekünk Mara Jade-t, akit a rajongók csak úgy ismernek, mint Luke Skywalker feleségét és az Uralkodó bérgyilkosát. Habár a Lucasfilm és a Disney a karaktert száműzte az eredeti kánonból, de ez nem ad okot arra, hogy lássuk a vásznon a szereplőt. A That Hashtag Show néhány részletet is megosztott, melyből kiderült, hogy Mara kódnév alatt keresik a női színészt az ikonikus szerepre.

mara jade mini

Abrams és Nina Gold, akivel a rendező már a 7. és 8. rész alatt is dolgozott, most keresik a női főszerepre megfelelő színészt, aki 40-50 évében jár és Mara szerepét alakíthatja a vásznon. Bevett szokás, hogy az egyes szerepekhez kódneveket használnak a casting során, és nincs ez máshogy jelen esetünkben sem. Nyilvánvaló, hogy ezt a szerepet csak akkor tudjuk majd megerősíteni, ha bejelentik, hogy ki kapta Mara szerepét.

Csak óvatosan ezzel a felhívással, mivel Abrams ül a rendezői székben, elképzelhető, hogy szándékosan ezzel a kódnévvel dolgoznak, így félrevezetve a rajongókat. De azért nem mehetünk el szó nélkül, hogy Mara Jade valóban szerepelni fog a Star Wars: 9. részben. A film forgatását júliusban kezdik meg, de a bemutatóra 2019. december 20-áig várnunk kell.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

palpatine
Filmek

Palpatine visszatérésének teljes története

Tavaly A Mandalóri, idén A Rossz Osztag adott hozzá némi plusz információt...

Star Wars: Az ébredő Erő
Filmek

Daisy Ridley felidézte, hogy J.J. Abrams milyen tanáccsal látta el a Star Wars forgatása alatt

Daisy Ridley több nehézséggel is küzdött a Star Wars forgatása során.