Wide Screen
Image default
Filmek

A Star Wars: 9. rész egy az eredeti kánonból kitett karaktert készül felvonultatni?

A pletykák szerint J.J. Abrams egy olyan női karaktert készül bemutatni a Star Wars: Episode IX-ben, amit anno kitettek a kánonból.

A legfrissebb hírek szerint J.J. Abrams rendező arra készül, hogy a Skywalker-saga utolsó részében bemutatja nekünk Mara Jade-t, akit a rajongók csak úgy ismernek, mint Luke Skywalker feleségét és az Uralkodó bérgyilkosát. Habár a Lucasfilm és a Disney a karaktert száműzte az eredeti kánonból, de ez nem ad okot arra, hogy lássuk a vásznon a szereplőt. A That Hashtag Show néhány részletet is megosztott, melyből kiderült, hogy Mara kódnév alatt keresik a női színészt az ikonikus szerepre.

Abrams és Nina Gold, akivel a rendező már a 7. és 8. rész alatt is dolgozott, most keresik a női főszerepre megfelelő színészt, aki 40-50 évében jár és Mara szerepét alakíthatja a vásznon. Bevett szokás, hogy az egyes szerepekhez kódneveket használnak a casting során, és nincs ez máshogy jelen esetünkben sem. Nyilvánvaló, hogy ezt a szerepet csak akkor tudjuk majd megerősíteni, ha bejelentik, hogy ki kapta Mara szerepét.

Csak óvatosan ezzel a felhívással, mivel Abrams ül a rendezői székben, elképzelhető, hogy szándékosan ezzel a kódnévvel dolgoznak, így félrevezetve a rajongókat. De azért nem mehetünk el szó nélkül, hogy Mara Jade valóban szerepelni fog a Star Wars: 9. részben. A film forgatását júliusban kezdik meg, de a bemutatóra 2019. december 20-áig várnunk kell.

Még több a témában...

Daisy Ridley elárulta, hogy a Star Wars: Skywalker kora melyik jelenete rázta meg a stábot

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson szerint hiba, ha megfelelési kényszer hatására készítünk filmet

Kévés Bence Mihály

Adam Driver elárulta, hogy kik Rey szülei?

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon