Kiszivárogtak a Star Wars: Skywalker kora rohamosztagosai

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet után úgy tűnik, hogy a Skywalker kora is merőben új rohamosztagosokat mutat be.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet után úgy tűnik, hogy a Skywalker kora is merőben új rohamosztagosokat mutat be.

Megint ezek a fránya játékszerek állnak a leleplezés hátterében, most éppen a Star Wars: Skywalker kora új rohamosztagosairól rántották le a leplet a megjelenés előtt. A Skywalker-saga utolsó rész katonáit Andi Gutierrez és Anthony Carboni fedték fel, ami hivatalosan a Sith Trooper nevet kapta. Az új rohamosztagosok tetőtől talpig piros színű páncélt kaptak, bár formára nagyon hasonlítanak az Első Rend katonáira, de ezek az új katonák sokkal erősebbek, és képzettebbek társaiknál, miközben a Sith Trooper név a legérdekesebb az egészben. Elképzelhető, hogy Palpatine uralkodó új testőrei lesznek, esetleg kapcsolatban állnak az Erővel?

Néhány részletet időközben azért megtudtunk az Uralkodó Első Rend katonáinak legújabb variánsairól, miszerint Az utolsó Jedik óta komolyabb fejlődésen mentek át a rohamosztagosok, ami egyfelől a modernebb és ijesztőbb külsőben mutatkozik meg, másrészről sokkal képzettebb harcosok lapulnak meg a páncél alatt.

Ezzel egy időben a hivatalos Star Wars weboldalon már egy hír is megjelent az új katonákról, mely értelmében a San Diego-i Comic-Conon egy különleges rohamosztagos kiállítást láthatnak majd a rajongók, melyek között az új Sith Trooperek is a rohamosztagosok sorát erősítik a sok más klasszikus mellett.

J.J. Abrams rendező Star Wars: Skywalker kora epizódja ugyan kihagyja az idei Comic-Cont, ugyanakkor a Disney D23 Expóra keresztelt rendezvényén ott lesz, ahol reményeink szerint bemutatják a második teaser előzetest is a filmből.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Total
34
Shares
Previous Article
Halálos iramban 9

Vin Diesel két másik visszatérőt is megerősített a Halálos iramban 9. részben

Next Article
Szupercella 3. - Az Ördögverem

KRITIKA: Szupercella 3: Az ördögverem

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!