Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Kiszivárogtak a Star Wars: Skywalker kora rohamosztagosai

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet után úgy tűnik, hogy a Skywalker kora is merőben új rohamosztagosokat mutat be.

Megint ezek a fránya játékszerek állnak a leleplezés hátterében, most éppen a Star Wars: Skywalker kora új rohamosztagosairól rántották le a leplet a megjelenés előtt. A Skywalker-saga utolsó rész katonáit Andi Gutierrez és Anthony Carboni fedték fel, ami hivatalosan a Sith Trooper nevet kapta. Az új rohamosztagosok tetőtől talpig piros színű páncélt kaptak, bár formára nagyon hasonlítanak az Első Rend katonáira, de ezek az új katonák sokkal erősebbek, és képzettebbek társaiknál, miközben a Sith Trooper név a legérdekesebb az egészben. Elképzelhető, hogy Palpatine uralkodó új testőrei lesznek, esetleg kapcsolatban állnak az Erővel?

Néhány részletet időközben azért megtudtunk az Uralkodó Első Rend katonáinak legújabb variánsairól, miszerint Az utolsó Jedik óta komolyabb fejlődésen mentek át a rohamosztagosok, ami egyfelől a modernebb és ijesztőbb külsőben mutatkozik meg, másrészről sokkal képzettebb harcosok lapulnak meg a páncél alatt.

Ezzel egy időben a hivatalos Star Wars weboldalon már egy hír is megjelent az új katonákról, mely értelmében a San Diego-i Comic-Conon egy különleges rohamosztagos kiállítást láthatnak majd a rajongók, melyek között az új Sith Trooperek is a rohamosztagosok sorát erősítik a sok más klasszikus mellett.

J.J. Abrams rendező Star Wars: Skywalker kora epizódja ugyan kihagyja az idei Comic-Cont, ugyanakkor a Disney D23 Expóra keresztelt rendezvényén ott lesz, ahol reményeink szerint bemutatják a második teaser előzetest is a filmből.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon