Wide Screen
Image default
Filmek

Már tudjuk, hogy mikor érkezik a Star Wars: Skywalker kora végső előzetese

Mindezt úgy állítjuk, hogy hivatalosan a Lucasfilmtől nem erősítették meg, de egy megbízható forrásra hivatkozva megtudtuk.

Ahogy arról egy korábbi hírben már beszámoltunk nektek, a Star Wars: Skywalker kora új előzetese már szeptember elején megkapta a besorolást a brit felügyelőbizottságtól, ám a Disney csak az egyik októberi hétfő hajnali rangadón, a híres Monday Nitght Football szünetében fogja bemutatni a harmadik, s egyben végső előzetest az ESPN csatornán.

Ezzel kapcsolatban több spekuláció is megjelent, hogy melyik hétfőn fogják bemutatni, most azonban a Black Rebel Serios szerkesztői megerősítették, hogy október 21-én hétfőn este – ami tudjátok nálunk kedd hajnalt jelent – debütál az új előzetes az ESPN közvetítése alatt.

A hivatalos megerősítésre még várunk, de ha visszaemlékszünk, akkor a Disney 2015-ben és 2017-ben is egy október végi Monday Night Football szünetében mutatták be a Star Wars-filmek előzetesét, de érdemes megjegyezni azt is, hogy Carrie Fisher október 21-én ünnepelte volna születésnapját, magyarul még a csillagállás is azt mondja, hogy Star Wars: Skywalker kora előzetesre ébredünk október 22-én.

Az elmúlt időben több dolgot is megerősítettek a történet befejezésével kapcsolatban, többek között, végre megtudjuk kik Rey szülei, hogy Kylo Ren maszkját mi ihlette, bemutattak egy cuki fűszercsempészt, aki mellékesen kiválóan tudja átprogramozni a droidokat is, és még új helyszínt is megerősítettek. De hogy mivel végződik a történet, december 19-én kiderül.

Még több a témában...

FRISSÍTVE! Az Empira Magazin címlapján a Zsivány Egyes csapata

Kévés Bence Mihály

Játékfigurák a Star Wars: Az utolsó Jedik főszereplőiről

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige a telefonhívásra vár, amikortól használhatják az X-Meneneket

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább