Főoldal Másvilág Sztárparádéval vár a Budapest Comic Con
Másvilág

Sztárparádéval vár a Budapest Comic Con

Csak néhány nap, és kezdődik a Budapest Comic Con. Megvan már a jegyed?

348
Budapest Comic Con

Már csak pár nap és hazánkba érkezik a világszerte népszerű Comic Con popkulturális esemény, amelynek keretein belül többek között Eric Roberts-szel, Jeromy Flynn-el a Trónok Harca sztárjával, mindenki kedvenc umpa-lumpájával, Deep Roy-jal, vagy épp a Marvel és DC képregényuniverzum leghíresebb alkotóival is találkozhatnak a látogatók.

Május 18-án és 19-én ismét megtelik csodával a Hungexpo, ugyanis hazánkba érkezik a külföldön hatalmas népszerűségnek örvendő Comic Con, a világ egyik legnagyobb és legizgalmasabb popkulturális eseménye. A budapesti rendezvényen találkozhatunk többek között Eric Roberts-szel és mindenki kedvenc umpa-lumpájával, Deep Roy-jal is, vagy épp a Marvel és DC képregényuniverzum alkotóival. A programkavalkádnak köszönhetően senki nem fog unatkozni!

A Comic Con minden film-, sorozat- vagy képregényrajongónak kötelező program. Lehetőség arra, hogy egy hétvégére kilépjünk a mindennapokból és elmerüljünk egy alternatív világában. Találkozhatunk hírességekkel, vásárolhatunk egyedi ajándéktárgyakat és élvezhetjük a cosplay versenyek lenyűgöző látványát. Ez a hétvége garantáltan felejthetetlen élmény lesz!

Találkozz hírességekkel

A Comic Con egyik legizgalmasabb része, hogy találkozhatunk olyan hírességekkel, akik szerepeltek kedvenc filmjeinkben és TV-sorozatainkban. A hétvégén többek között személyesen is megismerkedhetünk Jerome Flynn-nel a Trónok harca Bronnjával, Clive Standennel a Vikingekből, Afshan Azadottal a Harry Potter-sorozatból, de mindenki kedvenc umpa-lumpája, Deep Roy, a sokoldalú színész Eric Roberts, valamint a Csillagkapu és A múmia sztárja, Eric Averi is tiszteletét teszi az eseményen. Panelbeszélgetések, autogramosztás és fotózkodás nyújt majd emlékezetes élményt a rajongóknak.

Öltözz be kedvencednek

A Comic Con nem lenne teljes cosplay nélkül, ahol a résztvevők hihetetlen részletességgel idézik meg kedvenc karaktereiket. A hétvége folyamán megelevenedik többet között a Marvel, A Gyűrűk Ura és a Vikingek világa is, bárki csatlakozhat lovagi tornához, animekvízhez vagy hallgathatja meg a FantaSing koncertjét.

A képregények fantasztikus világa

Aki szereti a képregényeket és kíváncsi arra, hogyan készülnek, szintén jó helyen jár, ugyanis a hétvége folyamán külföldi és magyar képregényalkotók osztják meg bennfentes, színfalak mögötti történeteiket. Lehetőség lesz elmerülni a képregényrajzolás titkaiban, megnézni, hogyan készülnek a karakterek, vagy érdekességeket meghallgatni a legnagyobb nevektől, mint például John Higgins-től, a Watchmen és több Batman-kötet színezőjétől vagy Manuel Garcíától, a DC és Marvel-univerzum képregényrajzolójától.

A családok számára a kalandokat a Comic Con Kids teszi még izgalmasabbá. A legkisebbek arcfestésen, kézműves foglalkozásokon, Minecraft szigeten és többek között VR élményeken vehetnek részt, de jegyünkkel meglátogathatjuk a legnagyobb koreai kulturális ünnepet, a KoreaOnt, illetve a társasjátékkedvelők mekkáját, a Board Game Expót is.

A részletes program a budapestcomiccon.hu oldalon érhető el.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

ws 441430119 954613939788497 7271882214465378886 n 240520 050958
Másvilág

Ilyen volt a 2024-es Budapest Comic Con!

Idén a Hungexpón tért vissza a nagyszabású rendezvény.

Budapest Comic Con
Filmek

Társrendezvényeket kapott a Budapest Comic Con, új programokkal várják a rajongókat

A rendezvényhez közeledve újabb izgalmas programokkal bővült a Budapest Comic Con.