Főoldal Filmek Ian McDiarmid egy elmélettel állt elő arról, hogy Palpatine császár szexelt-e
Filmek

Ian McDiarmid egy elmélettel állt elő arról, hogy Palpatine császár szexelt-e

Belegondolni is vad, hogy Palpatine szexelt, de miért ne tette volna?

259
Star Wars: Skywalker kora
Forrás: Star Wars

A 2019-ben bemutatott Star Wars: Skywalker kora rengeteg kérdést megválaszolt a folytatástrilógiával kapcsolatban, de ugyanannyi kérdést felvetett. Az egyik legfoglalkoztatottabb talány, miszerint hogy Daisy Ridley által alakított Rey Palpatine császár unokája, amit aztán a rajongók továbbgöngyölítettek: szexelt a Sith nagyúr?

A Palpatine uralkodót alakító Ian McDiarmid az Empire magazinnak adott új interjújában megosztotta a saját véleményét a messzi-messzi galaxis főgonoszának szexuális életével kapcsolatban, és még ő is nyitott arra az elképzelésre, hogy Palpatine esetleg szexuális kapcsolatot ápolt a Szenátus tagjaival.

“De igen, tényleg [szexel]” – mondta a magazinnak. “Borzalmas elképzelés, hogy Palpatine bármilyen formában szexeljen. De aztán persze lehet, hogy mégsem tette”.

Elsőre kissé furának hangzik, hogy a rettegett Sith nagyúr lefeküdt bárkivel, de őszintén belegondolva, ennél sokkal furább az, hogy a rajongók most ezen pörögnek. De ahogy a magazin cikke rámutat, Rey apja nem Palpatine genetikai utóda volt, hanem egy róla mintázott klón, aki Palpatine ellen fordult.

McDiarmid tovább elmélkedett a témán, hogy a kapcsolatnak más okai is lehetnek, amelyek szóba jöhetnek még, és a hangsúly itt nem a testi együttléten van. “Lehet, hogy az egésznek köze van a midikloriánokhoz – és ne kérdezzétek tőlem, hogy mik azok” – tette hozzá McDiarmid. “‘Soha ne bízz az unokádban.’ Ez a felirat állnak a Palpatine-nak készített pólón nem sokkal halála után.”

Az Empire egy cikksorozatot jelentetett meg a Star Wars: Baljós árnyak 25. évfordulója körül, amely idén májusban kerül ismét a mozikba. Ebben nyilatkozott Samuel L. Jackson is, akit Windu mesterről kérdeztek, amire a színész annyit válaszolt, hogy még életben van, és megérdemelne egy Disney+-os sorozatot.

Palpatine
Forrás: Star Wars
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események