Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Ezúttal Zoë Kravitz csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához Macskanő szerepében

Szépen lassan alakul Matt Reeves The Batman-film szereplőgárdája, hiszen Robert Pattinson után Macskanő szerepe is elkelt.

Szépen lassan alakul Matt Reeves The Batman-film szereplőgárdája, hiszen Robert Pattinson után Macskanő szerepe is elkelt.

Alig néhány perce robbant a hír, miszerint a Hatalmas kis hazugságok film női főszereplője, Zoë Kravitz megkapta Macskanő szerepét a The Batman-filmben. Macskanő felbukkanásáról már korábban is pletykáltak a filmnél, de mivel Matt Reeves és a Warner meglehetősen szűkszavú a projektről, eddig csak kósza hírként kezeltük.

Matt Reeves tett néhány perce bejelentést Twitter-oldalán, hogy újabb szereplővel bővült a DC és Warner páros egyik legnagyobb produktuma:

Kraviztnak nem lesz idegen a szerep, hiszen bár élőszereplős filmben most először bújik karaktere bőrébe, korábban a LEGO Batman: A filmben már kölcsönözte a karakter hangját, ezúttal pedig el is játszhatja. Az a hír járja, hogy Kravitz olyan színésznőket győzött le a versenyben, mint Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049), Ella Balinska (Charlie angyalai) és Eiza Gonzalez (Nyomd, bébi, nyomd). Ő a harmadik sztár, akit Robert Pattinson és Jeffrey Wright (Gordon rendőrfőnök) után bejelentették, de pletykák szerint Jonah Hill is tárgyal a stúdióval Pingvin szerepéről, csak egyelőre még nem tudtak megegyezni a gázsiról – Hill még a főszereplőnél is többet kér a szerepért.

The Batman történetét szigorú titoktartás előzi meg, bár már több cikket is olvashattunk már arról, hogy egy galériára elegendő gonosztevő készül megnehezíteni majd a főhős mindennapját, aminek története nem Frank Miller képregénye alapján készül.

The Batman csak egyike a sok készülő DC alkotásoknak, hiszen a jövőben olyan szuperhősfilmeket készít a Warner Bros., mint az önálló Flash– és Cyborg-filmek, rebootot kap A Zöld Lámpás is, James Gunn jelenleg is dolgozik a The Suicide Squad projekten, befejeződött a Harley Quinn spin-off forgatása, Aquaman 2., a The Trench horror, Black AdamSupergirlPlastic Man és a New Gods.

The Batman bemutatója 2021. június 25-én lesz az amerikai mozikban.

Batman

Még több a témában...

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill már tárgyal Superman visszatéréséről

Kévés Bence Mihály

Snyder egy képpel erősített rá, hogy Darkseid is szerepelni fog Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat