Főoldal Filmek Ezúttal Zoë Kravitz csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához Macskanő szerepében
FilmekBREAKING

Ezúttal Zoë Kravitz csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához Macskanő szerepében

Szépen lassan alakul Matt Reeves The Batman-film szereplőgárdája, hiszen Robert Pattinson után Macskanő szerepe is elkelt.

604
Zoë Kravitz

Szépen lassan alakul Matt Reeves The Batman-film szereplőgárdája, hiszen Robert Pattinson után Macskanő szerepe is elkelt.

Alig néhány perce robbant a hír, miszerint a Hatalmas kis hazugságok film női főszereplője, Zoë Kravitz megkapta Macskanő szerepét a The Batman-filmben. Macskanő felbukkanásáról már korábban is pletykáltak a filmnél, de mivel Matt Reeves és a Warner meglehetősen szűkszavú a projektről, eddig csak kósza hírként kezeltük.

Matt Reeves tett néhány perce bejelentést Twitter-oldalán, hogy újabb szereplővel bővült a DC és Warner páros egyik legnagyobb produktuma:

Kraviztnak nem lesz idegen a szerep, hiszen bár élőszereplős filmben most először bújik karaktere bőrébe, korábban a LEGO Batman: A filmben már kölcsönözte a karakter hangját, ezúttal pedig el is játszhatja. Az a hír járja, hogy Kravitz olyan színésznőket győzött le a versenyben, mint Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049), Ella Balinska (Charlie angyalai) és Eiza Gonzalez (Nyomd, bébi, nyomd). Ő a harmadik sztár, akit Robert Pattinson és Jeffrey Wright (Gordon rendőrfőnök) után bejelentették, de pletykák szerint Jonah Hill is tárgyal a stúdióval Pingvin szerepéről, csak egyelőre még nem tudtak megegyezni a gázsiról – Hill még a főszereplőnél is többet kér a szerepért.

The Batman történetét szigorú titoktartás előzi meg, bár már több cikket is olvashattunk már arról, hogy egy galériára elegendő gonosztevő készül megnehezíteni majd a főhős mindennapját, aminek története nem Frank Miller képregénye alapján készül.

The Batman csak egyike a sok készülő DC alkotásoknak, hiszen a jövőben olyan szuperhősfilmeket készít a Warner Bros., mint az önálló Flash– és Cyborg-filmek, rebootot kap A Zöld Lámpás is, James Gunn jelenleg is dolgozik a The Suicide Squad projekten, befejeződött a Harley Quinn spin-off forgatása, Aquaman 2., a The Trench horror, Black AdamSupergirlPlastic Man és a New Gods.

The Batman bemutatója 2021. június 25-én lesz az amerikai mozikban.

Batman

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...